Kje v LJ so spomladi predvideni novi oddelki? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

BrinaBA -> Kje v LJ so spomladi predvideni novi oddelki? (26.11.2009 14:02:42)

Mi smo bili namreč pri TRETJEM otroku zavrnjeni in smo še vedno na čakalni listi v Vrtcu Galjevica (eden v tem vrtcu, drugi v šoli), pa za april ni nikakršnih izgledov :((

Hvala za kakršnokoli informacijo, ne glede na lokacijo vrtca v Ljubljani...

PC Baby -> RE: Kje v LJ so spomladi predvideni novi oddelki? (26.11.2009 19:59:27)

Informacija MOLa:

Mestna občina Ljubljana bo od decembra 2009 do konca šolskega leta odprla oddelke še v naslednjih vrtcih:Vrtec Ciciban, Vrtec Mladi rod, Vrtec Šentvid, Vrtec Jelka, in Vrtec Jarše.
Vrtci bodo v novoodprte oddelke najprej sprejemali otroke iz čakalnih list, v primeru, ko pa otrok na čakalnih listah ne bo več, bodo razpisali prosta mesta. V primeru prostih mest bodo podatki objavljeni tudi na spletni strani Mestne občine Ljubljana www.ljubljana.si (življenje v Ljubljani, družine in otroci, vrtci-več o vrtcih).

Onasiss -> RE: Kje v LJ so spomladi predvideni novi oddelki? (27.11.2009 13:35:30)

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Mi smo bili namreč pri TRETJEM otroku zavrnjeni in smo še vedno na čakalni listi v Vrtcu Galjevica (eden v tem vrtcu, drugi v šoli), pa za april ni nikakršnih izgledov :((

Hvala za kakršnokoli informacijo, ne glede na lokacijo vrtca v Ljubljani...

A imaš še katerega v tem vrtcu? Na katerem mestu si? Od kod pa prihajaš?

Drugače pa je za Galjevico plan šele za leto 2011. Naj ti povem še to, da ima vrtec GAljevica enake kapacitete že 30 let. Sem v isti vrtec hodila jaz, 11 let kasneje moja sestra, sedaj hodi moj sin, za hči pa sem na čakalni listi. Tako da sramota za tako planiranje......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Aja...baje so že hoteli naredit montažni prizidek, pa se je nekje ustavilo.

Stran: [1]