ah ja..pliz help! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> ah ja..pliz help! (19.6.2005 13:47:56)

kak nasvet rabim. in sicer, naša :duda: je od nekdaj sama spala v svoji postelji, zadnji mesec tut že po celo noč. največ kar je rabla je bla sem pa ke duda nazaj v usta, to je blo pa vse. no ko pa smo prišli v toplice pred tremi tedni se ji je pa mal ritm porušu in je jokala ponoč in se ni potolažla drgač k pri nama v pojstli, potem je pa dobila še vnetje ušesa pa vneto pišo in ni spala drugač k pri nama. zdej ko se je stanje ušesa že popravlo piša pa se tut hitro izboljšuje pika poka spet zaspi sama, vendar se mi vsako noč zbudi in joka v pojstli dokler je ne dam k nama. js semže vsa krevlasta, ker ne morem spat z njo v pojstli. kako nej jo zdej tega odvadim??? :zmeden: in to čima manj boleče :)

hvala za nasvete!

lp, lara




Petra&Mojca -> ah ja..pliz help! (19.6.2005 13:53:53)

Predlagam, da jo vzames k sebi, ko joka in jo potolazis. Potem pa nazaj z njo v njeno posteljo. Nekaj noci bo sigurno hudo, potem pa se bo mogoce le privadila. Pri nas je to vzgalo in se vedno do jutra spi v svoji posteljici. :bravo:
Drugega nasveta na zalost nimam!




Anonimen -> ah ja..pliz help! (19.6.2005 14:51:15)

Verjetno neboleče ne bo šlo, bo kar precej joka...sicer pa ne vem, k je moj sine še vedno v najini postelji.




HuAnita -> ah ja..pliz help! (19.6.2005 19:31:54)

Redko, ampak včasih ji dovolim spati ob meni. Ker se mi enostavno ne da čakati tistih 20 minut, da bi trdno zaspala, pa jo potem položila v njeno posteljo, se potem vsa razbedim in še uro v zrak gledam. Pač kombiniram, enkrat bo že. Poskusi, morda se ti obnese.




Stran: [1]