jok in krči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tejč -> jok in krči (19.6.2005 13:35:55)

Ne vem, če so to krči. Ko jo dam na joško, neha jokat in se čsito umiri. Lačna ni, saj je zadovoljna že po 2 min dojenja. A ni res, da če bi jo krči med dojenjem, bi spustila bradavico in se začela jokat???

morskadeklica -> jok in krči (19.6.2005 13:39:28)

Niso krčki, mala se pač hoče pocrkljat pri mami. Če misliš, da ni lačna, pa pač probaj z dudico, mogoče ima pač močan sesalni refleks.

lp:muca:

Anonimen -> jok in krči (19.6.2005 13:41:05)

probaj z dudo. drgač pa nekatri tut pri krčih radi sesajo,m saj jim to umirja trebušček :zmeden2::zmeden:

lp, lara

tejč -> jok in krči (19.6.2005 13:56:53)

Ja, hvala, punce, saj se trudim z dudo, drugače jo čist sprejema, ampak kadar pa se takole joče, pa ni šans, kar strelja z njo! Evo, zdaj pa je kooončno zaspala. Ne vem, čudno, po vsakem dojenju se joče.Prej ni bilo s tem težav, je kar sama od sebe zaspala, zdaj pa že kar po vsakem hranjenju... Prepričana sem že bila, da so krči. Ampak zakaj je potem nikoli ne zvije, ko se dojimo?!:ups::zmeden:
Ja, lara, možna, da pri krčih rada sesa. Samo kaj, če s enavadi in bo potem skoz hotela ob joški zaspat???Mislite, da je še premala, da bi se tega navadila?

Anonimen -> jok in krči (19.6.2005 14:05:59)

zlo hit se navadi. js sem bla njena duda kr en lep čas, pa ni mela nobenih krčev. sam sem pol radikalno ukinla dojenje po eno uro na 10 min, pol pa dudo v usta pa je k sreč ok sprejela.

kaj pa če jo kupček tišči, če se joka po dojenju? al pa da se preveč naje? a kej poliva?

lp, lara

tejč -> jok in krči (19.6.2005 17:19:24)

Sej pravijo, da se ne more prenajest. Otroček sam neha jest, ko je sit. :zmeden:
Prej je podrla kupček in začela jokat.
Lp

Stran: [1]