Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 8:52:23
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz jo gledam na ORF oziroma PRO7, izmenično pač. Je bil ta teden zadnji del 6. sezone mislim. Je pa res, da sem nekoliko bolj gledala zadnji dve sezoni, prej pa niti ne. Nisem pa ravno odvisna. Mi je ta druga serija Lipstick Jungle dosti boljša.
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 9:21:21
|
|
|
|
Meggi
|
Meni je bila v preteklosti mal zoprna, ker so skoz nek kriminal zraven vpletal. Ni bilo toliko realno. Zadnji deli se mi že zdijo, da najdeš res kake take realne prizore not, žal. No, zanimiva mi je bila ona Lenette al kaj je že. Kako je dirkala za otroci, zdaj so že veliki. Na vrsti je fletna Gaby, ki se ji je vloga popolnoma obrnila . Se je malo udeblila (filmsko itak), pa otroci zanjo fletno madam. Siver je pa meni ta Mike- zelo simpatičen dečko,... A ja še ona kuharica mi je tako kičasto pedantna- se poskusim vsaj mini naužit od nje. Sam bdw- me je pa vsaj mal zmotivirala da sem tud jst 1. šla delat torto,.. Sam nisem imela tako labaratorijsko vse okrog sebe. Ma vsaj delno sprejemljivo je za gledat ob pon. druga pa tako nimaš na tv, no.
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 9:25:09
|
|
|
|
ksenjak
|
Jaz tudi vem, kaj je s tem psihopatom oz. kaj ima za bregom, sem nekje prebrala. lp
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 9:35:40
|
|
|
|
witch
|
Še ena, ki jih rada pogleda gledam jih pa res od 1. dela 1. sezone res je, da sem ene par delov izpustila.. ampak večino pa sem jih gledala. Mi ju ful fajn nadaljevanka. Naj povem da nadaljevank nimam preveč rada. ta pa mi je všeč
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 10:04:16
|
|
|
|
@lina
|
še ena fenica...res od prvega dela prve sezone...jih pa tudi moj mož pogleda, če prej ne zaspi jaz sem si tudi že posnela vse dele 5. sezone, pa nisem našla vseh podnapisov (se tudi nisem tako zelo trudila), zdaj pa potrpežljivo čakam ponedeljke in ja, jaz tudi vem, kaj načrtuje Dave, sem prebrala na enem drugem forumu Lisička, o tvoji pripadnosti gospodinjam pa razodeva tudi tvoj podpis
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 10:34:50
|
|
|
|
helloKitty
|
Gledam na Popu in izmenično 6. sezono na netu zato se dostikrat zgodi da kaj pomešam.
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 11:04:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Jaz bi lahko pogledala, kaj je z njim, ker imam 5. sezono na DVD-ju, ampak se zadržujem. Mislim pa, je je to brat tistega policista, ki se je ukvarjal z drogo in katerega je Mike pred leti ubil (in bil zato v zaporu). Enkrat je namreč Edijin mož omenil bratove težave z drogami in sem se spomnila na to. In zato sklepam, da se Edijin mož zdaj želi maščevati Miku. Ne ni res...slo je za eno nesreco....vec prihodnjic
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 11:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: miapia Pogledam, ko imamm čas Jaz sem si pa kar vzela čas, da sem v enem mesecu pogledala 4 sezone. Jaz sem 5. sezono pogledala od 4-5 delov na večer, tudi do 2. zjutraj. Kar nisem mogla nehat in za vsakim delom sem si rekla...samo enega še... Poznano ja...samo se en del,pol pa spat...pol pa se enga,pa res...pa se enga..
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 13:20:02
|
|
|
|
naja17
|
Midva jih tud gledava... Aha, midva, moj z mano gleda ... Pa čist ta nove dele, tko da bom rajš sam brala vaša predvidevanja , da nam kej zucnla prehitr
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 14:31:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 14:39:40
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: naja17 moj z mano gleda Moj pa noče. In si tudi ne pusti dopovedati, kaj zamuja. Moj pa rad Gaby pogleda , pa fajn mi je, ko se pokaže kak primer, ki je prisoten pri nama, pa pol razglabljava....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 14:40:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 14:42:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 14:45:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Jaz bi lahko pogledala, kaj je z njim, ker imam 5. sezono na DVD-ju, ampak se zadržujem. Mislim pa, je je to brat tistega policista, ki se je ukvarjal z drogo in katerega je Mike pred leti ubil (in bil zato v zaporu). Enkrat je namreč Edijin mož omenil bratove težave z drogami in sem se spomnila na to. In zato sklepam, da se Edijin mož zdaj želi maščevati Miku. Ne ni res...slo je za eno nesreco....vec prihodnjic Za nesrečo v katero je bil vpleten Mike...več prihodnjič
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 14:50:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 14:53:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Tišiiinaaa!!! japajade...
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 14:55:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Drugače pa Lisička poiščeš podnapise posebej in če imaš dol snete tudi dele si jih lahko u miru pogledaš, da te ne bo kap od radovednosti..... Sicer pa je zame Lynette carica.....
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 14:58:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 15:02:38
|
|
|
|
Onasiss
|
No ni v tem kontekstu ampak trenutno sem čist not padla v the O.C.
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 16:25:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Hmmm... na kratko? Tom je s svojim garažnim bendom končno nastopil v nekem klubu. Psihiater Edijinega moža ga je našel na Wisteria Lane in Edijin mož je v klubu, kjer so nastopili, podtaknil požar in psihiatra s tem ubil. Je pa potem, ob požaru, pomagal reševati ljudi in tako izpadel junak. Gabrielle je tisto bogato babico in njen denar poslala v 3 p.m., Lynette je rešila mamo od sošolca svojega sina (tisto mamo, s katero seksa njen mladoletni sin), ki jo je napadel mož, ko je izvedel, da ga vara z mladoletnikom in da je z njim celo noseča. Bree je imela intervju za neko pomembnejšo revijo in ker hudič serje na kup, je novinarka istočasno izvedela še vse "umazane" podrobnosti (orsonov zapor, pa to, da je Andrew gay itd.). Je še katera gledala - sem še kaj pomembnega pozabila? Da je hčerka od Susan prišla s enim taksistom domov, ki je bil 3x ločen. Pa da jo misli ženit, pol pa je mama to vse pokvarila na tej zabavi. Ups, sem videla da je ena že napisala tole...sorry
< Sporočilo je popravil botrca -- 26.11.2009 16:27:24 >
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 16:27:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 16:50:43
|
|
|
|
kaya2007
|
gospodinje (in house) je pravzaprav edina stvar, ki jo gledam na TV-ju. vedn mi je bila gaby najbolj všeč (verjetno mi je najbolj podobna ), pa susan mi je hecna, full me spominja na mojo najboljšo prijateljico. kaj pa gossip girls, a katera gleda? jaz še nisem, pa nekateri full hvalijo..
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 17:18:49
|
|
|
|
helloKitty
|
Ja itak Gossip Girl je zakon. Samo pri nas je že konc. Na netu pa je 3. sezona in redno gledam
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 21:54:16
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Mislim pa, je je to brat tistega policista, ki se je ukvarjal z drogo in katerega je Mike pred leti ubil (in bil zato v zaporu). Enkrat je namreč Edijin mož omenil bratove težave z drogami in sem se spomnila na to. čist si u temo brcnila.
|
|
|
|
RE: Razočarane gospodinje (nadaljevanka) 26.11.2009 22:25:02
|
|
|
|
helloKitty
|
To je povezano tudi s tem zakaj sta šla Mike&Susan narazen.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?