sprejeti v vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> sprejeti v vrtec (19.6.2005 9:33:40)

Ko bi vedele kako sem si oddahnila. Me je full skrbelo, ker sem jo vpisala v Ruše, kamor se zdaj selimo in glede na to, da nimamo tam stalnega prebivališča, me je skrbelo glede tega. Drugam je pa tudi ne bi mogla vozit, ker :love: dela v Rušah. No in je sprejeta:bravo:.

LP,
Mojca:nosecka:

JASNA D -> sprejeti v vrtec (19.6.2005 10:07:06)

Super! Jaz za Ivano še sploh nisem dobila odgovora, pa me malo skrbi, ker sem jo vpisala samo v "našega", drugam pa sploh nisem dala vloge:zmeden2:

Jasna

Teni_ -> sprejeti v vrtec (19.6.2005 10:12:01)

Jaz sem jo dobila včeraj. So mi rekli, da bo junija.

LP,
Mojca:nosecka:

Anonimen -> sprejeti v vrtec (19.6.2005 10:20:00)

Tudi moj je sprejet.:((

Una -> sprejeti v vrtec (19.6.2005 10:38:55)

Imam neumesno vprašanje:
vlogo se najbrž kupi v knjigarni:zmeden:
kolk časa prej morm oddat vlogo v vrtec?
kaj vse morm še oddat poleg vloge???

Upam, da mi bo kera pomagala:rozica::rozica::rozica:

LP, Una

piščanc -> sprejeti v vrtec (19.6.2005 12:46:28)

vlogo greš iska v vrtec, kamor ga misliš vpisati, tam dobiš tudi potrebna navodila, nekje izpolniš samo list, nekje je več dela, odvisno od vrtca. v vrtec je najbolje vpisovati maja, oz. pač spomladi, da lahko jeseni predvidevajo število otrok.

najbolje, da se greš pozanimati v vrtec, kamor a misliš vpisati.

frutka_ -> sprejeti v vrtec (19.6.2005 20:44:25)

Moj je tudi bil sprejet!

Una, vpisi otrok v vrtec so meseca maja.Če so mesta prosta potem tudi med letom.
Vlogo sem jaz dobila v vrtcu, vlogo za znižano plačilo vrtca pa dobiš v knjigarni. Vse kar moraš storiti je iti v željeni vrtec, vpisati otroka (če so prosta mesta, sicer te dajo na čakalno listo) in nato do konca avgusta (če ga vpisuješ za septemeber) oddati vlogo za znižano plačilo.

LP:sloncek:

Stran: [1]