endrina
|
Sem en teden in pol po porodu. Moja čišča je bila močnejša tiste 3 dni v bolnici, ko pa sem prišla domov, pa se je vidno zmanjševala in skorajda sem že mislila, da bo prenehala. Namreč že sicer nisem menstre imela nikoli več kot 5 dni, tako da sem mislila, da je pač to pri meni malo hitreje konec. Danes pa se je sredi dneva naenkrat iz mene vlila velika količina sveže krvi, vložek je bil naenkrat poln in ko sem letela na wc, se je iz mene kar cedila kri, pa še par manjših strdkov je padlo iz mene. Na vložku pa je bil tudi krvni strdek velik kakšna 2 cm. Bila sem ful v šoku, ker kaj takega še nisem nikoli doživela. Potem sem se porihtala in krvavitev je prenehala. Sedaj imam na vložku glih toliko da lahko rečem, da se še čišča pri meni vseeno ni zaključila. Klicala sem svojo G, pa je rekla, da je to normalno. Da se krči maternica in maternični vrat in da se je verjetno nabrala v maternici kri, ko pa se je not nastal tlak pa se je pač to izlilo. Rekla je, da naj pridem k njej na pregled v kolikor bi se mi to jutri spet ponovilo. Kolegica me je čisto prestrašila, ko je rekla, da naj pazim, da ne bom kje izkrvavela, da se je njej to zgodilo sredi noči in jo je njen kar peljal v bolnico, ker se je zbudila cela v krvi. Naredili so ji UZ in nato poseg čiščenja in je z dojenčkom ostala not celih 2 dni. Ma tega me je najbolj strah. Ma glih zdaj, ko smo doma ujeli ritem in se imamo tako lepo, zdaj pa naj grem še je kje v bolnici. Vem da so mi pri prvem rojstvu 2.dan po porodu delali uz maternice, zdaj tega več ne delajo, pa ne vem zakaj. A ni to smotano? Če bi že takrat ugotovili, da je kaj not ostalo al pa da ti not zastaja kri, ti lahko naredijo čiščenje takoj, pa ostaneš kakšen dan dlje v porodnišnici pa je to to. A se je kateri zgodilo kaj podobnega kot meni in kako je postopala dalje, kaj je rekel G ?
|