lukrecija_jest sem že od 5h pokonc; totalno nehumano
:kava:
tjaga -> krasen dan (19.6.2005 7:41:31)
Dobro jutro, jaz bi še kar spala. Sem gledala film Ana in kralj, zdaj me pa premalo spanca tepe. Pa ves ljubi dan sem bila v akciji. Groza, kako bom danes?? :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:
:kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:
leah -> krasen dan (19.6.2005 7:47:27)
Ojla,dobr jutro.Mi bomo mogli pa danes noter bit,ker ma mala še vedno vročino:((Glih tolk,da je ne smem zbijat...no malo sem potarnala zdej pa na eno:kava:
JASNA D -> krasen dan (19.6.2005 7:48:53)
Babe nič jamrat. Tusi mene je sinko zbudil od pol sedmih in sem šla pozno spat. Pa še sami smo od včeraj zjutraj.... Ati pride šele pozno zvečer.
Saj bo - tudi jaz častim kafe.
Lep dan!
Jasna
ZARA -> krasen dan (19.6.2005 8:04:09)
Morgen punce!!! Jst jo že srkam...:kava:,njamsi...
soseda -> krasen dan (19.6.2005 8:06:54)
Dobro jutro punce! Se vam lahko pridružim pri (moji drugi:zmeden2:) jutranji :kava: ?
Mislim, da se bo lep dan danes:sloncek:
JASNA D -> krasen dan (19.6.2005 8:09:15)
Soseda - a že pri drugi? Mater, jaz pa šele sedaj pijem prvo, pa se mi zdi, da sem morala zgodaj vstat. Pa še sama sem jo morala skuhat, ker jo vedno kuha možek, ki ga pa danes ni....:((:((:((:((:((
Jasna
soseda -> krasen dan (19.6.2005 8:26:46)
Ja danes sem bila zelo zaspana:zaspan::zaspan::zaspan: Pa sem si že drugo privoščila:bravo::bravo:
Pa še tak mir je, ptički pojejo, sonček se kaže,...Jaz pa v miru pijem svojo :kava:
Taša -> krasen dan (19.6.2005 8:38:26)
Mi smo se šele pa dober zbudil.. Tamala princeska spala do 8 tavečja pa še spi.. Ona bo pa tak spala do 10... Jaz tudi že :kava: pijem... Bo pa tak lep dan da ga bo potrebno kar maksimalno izkoristit!
S:kava:in pozdravi v že sedaj vroče in soparno jutro:bravo:Sonce že krepko greje za nami je prva letošnje noč,spanje brez biti pokrit.
JASNA D -> krasen dan (19.6.2005 9:10:11)
Bagi - za vroče dni - če vam juha ne paše, lahko iz lisičk in peteršilja narediš zelo okusno rižoto, zraven pa veliko skledo hrustljave zelene solatke - njami!!!