rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (8.12.2009 15:13:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Upam, da ga bomo tudi mi dobli.... Kaj mogoče katera ve,kje bi lahko vprašala glede teh točk? Na občini ali v vrtcu? Kdo sploh to dodeljuje? rina meseca aprila vpišeš tamalo v vrtec. In pol dalje oni odločajo kako in kaj glede vpisa v vrtec. Jaz imam 2 vrtca pred nosem, ampak se nobeno mesto ni sprostilo, tako da smo na koncu čist v drugem vrtcu pristali. Vem, da otroka vpišeš in pol oni odločajo. Zanima me, kdo odloča? Občina ali vrtec? Veš zakaj me zanima? Če ima Timeja več možnosti, da dobi vrtec, če v MB prijavimo stalen naslov ali dobimo kaj točk, ker sva oba še študenta.. Saj se v bistvu ni težko prijavit za stalno, ampak to potegne malo morje vsega za sabo[sm=zmeden.gif] Super, da bo mela Lija že poznane tam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mene je pa ravno tega strah, da Timeja tak ali tak ne bo nikogar poznala[sm=smiley13.gif] Eh, glede tega vrtca sem že skoraj diplomirala, ko sva tuhtala, kaj bi blo bolje[sm=smiley13.gif] Sem pa res vesela za vas[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|