rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (7.12.2009 19:07:36)
|
čer[sm=smiley1.gif] nebo, kot sem že napisala, sem ji dala Hippovo kašico in je danes lepo kakala, pa tudi krčkov ni mela HB. Je pa rada jedla. Sem ji tudi danes probala dat in je že lepše jedla na žličko[sm=bravo.gif] Je hitro ugotovila, kak to gre[sm=smiley1.gif] Jaz sem pa danes kooončno rešila tole s prakso, ampak ravnatelja spet nisem našla, tak da - glavno, da sem se zmenla z mentorico, njega bom pa tak že dobla[sm=smiley36.gif] Aja, punce, ki ste me dodale ali sem vas jaz dodala na fb - če bo karkoli norega ali čudnega, se že vnaprej opravičujem, ker mi nekak ne leži.. Se še učim[sm=smiley1.gif] sem danes hotla poslat eno snežno kroglico, pa ne vem, če mi je uspelo[sm=zmeden.gif] Mah, nisem ravno računalniški tip[sm=smiley13.gif] No, tole sem napisala, da ne bo kakih čudnih misli o meni[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zdaj pa grem počasi pod tuš, sem tak utrujena, da adijo[sm=smiley13.gif] Pol pa kmetija - finaaaaaaaale[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pol pa hitro spat, grem ju3 na fax[sm=smiley1.gif] Lep večer [sm=rozica.gif]
|
|
|
|