vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (2.12.2009 13:56:35)
|
babike, pri nas je še vedno taka megla, da je vse belo [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] katastrofa. in veste kaj? moj dragi, ko me je še osvajal, mi je garantiral, da na štajerskem ni megle [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja pa ja [sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif] rina [sm=smiley31.gif] madonca, kje pa taj hodi, probi ga na mobi poklicat al pa mu mail napiši, tako to ne gre. jaz bi šla kr sama tja pa mu suvereno razložla da jaz nimam časa tja hodit z malim otrokom pa sem vseeno prišla, ker se gospod ne javi na telefon [sm=hudicek1.gif] kaj pa če bi ga kaj nujnega klicali???? saraya se strinjam - LIKANJE PRI NAS ODPADE - če je že nuja kako srajco pa elegantnega, drugo se takoj s štrika zloži in v omaro. pa je ko speglano. moja mama, ki pegla vse, čisto vse, še ni opazla da pri nas ni kaj speglano. al pa ne upa rečt [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jaz pa sem si zdaj čajčka skuhala in se grem relaksirat. pa brez sladkarij, ker imam itak preveč kg, saraya ti pa, kolker jaz preberm, mam občutek da nonstop ješ pa ob takih zanimivih poznih urah, jih maš ziher 50 s posteljo vred ha?
|
|
|
|