rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (2.12.2009 8:06:22)
|
Jutro, jutro [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Vse najboljše, SAŠ [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] matcar, tudi jaz držim pesti za danes [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Saj bo. Javi, kak boš zrihtala. Sem ziher, da bo vse ok[sm=smiley1.gif] tasa_m in doris04, hvala za odgovore glede vozička [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Jaz sem ga kupla v Pikapolonici, se moram pozanimat za nadomestnega, ali pa si bom ga kje tak sposodla. Ne bi rada bla ravnp brez njega ne vem kak dolgo[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Me pa razjezi, ko daš za podvozje + športni del skoraj 500 eur (brez košare...), pa je taki klump[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Vse škripa, samo ok, to se še da nekak doma popravit (nekaj je z amortizerji),. Problem je v tem, da ko daš gor športni del (ker bo Timeja glih počasi prerasla košaro, sva v nedeljo tole sprobavala), je nekaj narobe, da ne gre naslonjalo lepo gor in dol. Moraš fajn cukat[sm=zmeden.gif] Mislim.... Kaj naj jo, ko bo zaspala, pa jo bom dala v ležeči položaj, cukam tak da ji vse možgane pretepem, al kaj[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Eh, upam, da bodo zrihtali..
|
|
|
|