Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:35:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zato (in letos tudi zaradi Tineja) jo midva postaviva na balkon, tak pred balkonska vrata, da se tudi iz dnevne vidi. to sva midva študirala, da bi jo dala na balkon. Sam pol sva se menla, da če je res ful veter, boma še smreko ki pred blokom lovila. Sva v 12.nadst.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:36:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ooooooooo kako je stanje na fronti?? Meni curlja iz nosa?? stanje je umirjeno daj si robčke v nos zaštopaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:37:15
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo ooooooooo kako je stanje na fronti?? Meni curlja iz nosa?? stanje je umirjeno daj si robčke v nos zaštopaj E kaj prideš jutri na čokoladnega....malo ga še je.... Samo sem malo prehlajena, da me ne bi kje potem klela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:38:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo E kaj prideš jutri na čokoladnega....malo ga še je.... Samo sem malo prehlajena, da me ne bi kje potem klela. če ga nimaš liter ne pridem Čuj, če si prehlajena raje ne hodim, da se ne prehladimo še mi... Te šparaj nekaj čokoladnega za po tvojem prehladu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:39:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zato (in letos tudi zaradi Tineja) jo midva postaviva na balkon, tak pred balkonska vrata, da se tudi iz dnevne vidi. to sva midva študirala, da bi jo dala na balkon. Sam pol sva se menla, da če je res ful veter, boma še smreko ki pred blokom lovila. Sva v 12.nadst.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:39:59
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zato (in letos tudi zaradi Tineja) jo midva postaviva na balkon, tak pred balkonska vrata, da se tudi iz dnevne vidi. to sva midva študirala, da bi jo dala na balkon. Sam pol sva se menla, da če je res ful veter, boma še smreko ki pred blokom lovila. Sva v 12.nadst. To bi rada videla!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:40:13
|
|
|
|
matcar
|
Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:41:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo E kaj prideš jutri na čokoladnega....malo ga še je.... Samo sem malo prehlajena, da me ne bi kje potem klela. če ga nimaš liter ne pridem Čuj, če si prehlajena raje ne hodim, da se ne prehladimo še mi... Te šparaj nekaj čokoladnega za po tvojem prehladu Tasa ali pa greš do nje in ti da samo čokoladca in potem ti lepo nazaj domov. Pa še več ga boš imela.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:41:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:41:57
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo E kaj prideš jutri na čokoladnega....malo ga še je.... Samo sem malo prehlajena, da me ne bi kje potem klela. če ga nimaš liter ne pridem Čuj, če si prehlajena raje ne hodim, da se ne prehladimo še mi... Te šparaj nekaj čokoladnega za po tvojem prehladu Toliko da te napijem bo, mam pa če kakšne 3 wiskye, pa šnops, pa borovničevec pa ameriški slamnik na šnopsu, pa rum, pa domači rum...BO DOVOLJ??? Glej nisem nekak full prehlajena, imam pa nahod, tako da kaj vem, da me ne boš klela, ti raje povem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:43:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:44:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zato (in letos tudi zaradi Tineja) jo midva postaviva na balkon, tak pred balkonska vrata, da se tudi iz dnevne vidi. to sva midva študirala, da bi jo dala na balkon. Sam pol sva se menla, da če je res ful veter, boma še smreko ki pred blokom lovila. Sva v 12.nadst. To bi rada videla!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:44:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila. bom poslala še enkrat, pa Ly tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:45:03
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila. Boga mala pikica si ti...idi zaj na en čik, pa ti bosta še enkrat vse poslali...jima bom jaz naročila...počakaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:45:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila. bom poslala še enkrat, pa Ly tudi. To mi delaj!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:45:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila. Boga mala pikica si ti...idi zaj na en čik, pa ti bosta še enkrat vse poslali...jima bom jaz naročila...počakaj Sem ga glih skadila.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:45:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Toliko da te napijem bo, mam pa če kakšne 3 wiskye, pa šnops, pa borovničevec pa ameriški slamnik na šnopsu, pa rum, pa domači rum...BO DOVOLJ??? Glej nisem nekak full prehlajena, imam pa nahod, tako da kaj vem, da me ne boš klela, ti raje povem... optimistka. Pijem sam čokoladnega tak da ... Glej, bom videla kak bo gospodična zjutraj in se mogoče oglasiva. Ti pa zagotovo prej javim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:46:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Boga mala pikica si ti...idi zaj na en čik, pa ti bosta še enkrat vse poslali...jima bom jaz naročila...počakaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:46:11
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila. Boga mala pikica si ti...idi zaj na en čik, pa ti bosta še enkrat vse poslali...jima bom jaz naročila...počakaj Sem ga glih skadila. Buuuuu kaj s 1. pa nehaš???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:46:57
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Toliko da te napijem bo, mam pa če kakšne 3 wiskye, pa šnops, pa borovničevec pa ameriški slamnik na šnopsu, pa rum, pa domači rum...BO DOVOLJ??? Glej nisem nekak full prehlajena, imam pa nahod, tako da kaj vem, da me ne boš klela, ti raje povem... optimistka. Pijem sam čokoladnega tak da ... Glej, bom videla kak bo gospodična zjutraj in se mogoče oglasiva. Ti pa zagotovo prej javim. VELJA!!! Samo javi mi..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:47:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila. Boga mala pikica si ti...idi zaj na en čik, pa ti bosta še enkrat vse poslali...jima bom jaz naročila...počakaj Sem ga glih skadila. Buuuuu kaj s 1. pa nehaš??? Ja,samo leta 3000. Do te me bo pa itak že pobralo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:47:41
|
|
|
|
matcar
|
Nebo,sem si ga spet pripalila.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:47:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila. bom poslala še enkrat, pa Ly tudi. To mi delaj! Kaj ti lahko jutri ker drugač me nebo tu gor.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:48:55
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nebo,sem si ga spet pripalila. Ti si brezupen primer. Pa kaj Saraya je tudi zaleka kadit? Se mi zdi da ona ni kadila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:48:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od nobene nisem dobila mailov,mi je pošta zablokirala. Zakaj te to? Ne vem,neko sranje je zgleda noter prišlo.Saj zaj mi dela,je moj porihtal,samo nisem vajinih mailov dobila. bom poslala še enkrat, pa Ly tudi. To mi delaj! Kaj ti lahko jutri ker drugač me nebo tu gor. Ja,valda da lahko,kako vprašanje.Boš ko boš.Saj ne gori voda!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?