Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:36:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem že nazaj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:37:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m opica prava ma res me je dvigno včeraj,no.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:37:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m opica prava ma res me je dvigno včeraj,no.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:37:55
|
|
|
|
arabela*
|
Greva perilo obesit...skupaj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:39:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Greva perilo obesit...skupaj In se že bliža sprava.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:39:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Greva perilo obesit...skupaj prava sta vi2!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:40:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem že nazaj In kaj si ti vštimala?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:41:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m opica prava ma res me je dvigno včeraj,no..... saj ti verjamem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:41:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Greva perilo obesit...skupaj pa da neboš njega obesla ki zdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:41:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem že nazaj In kaj si ti vštimala? To tudi mene zanima!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:42:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Greva perilo obesit...skupaj pa da neboš njega obesla ki zdaj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:42:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem že nazaj In kaj si ti vštimala? dala pečt kruhec z maslom zeliščnim (veš tisto bageto) na peki papir in se mi je v pečici papir vžgal. Se derem požar, tomaž pa je mislo da se hecam pa se je smejal pa pravo naj pokličem gasilce. Pol pa vido da ni heca. Mater sma skoraj brez kruha ostala pa brez pečice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:44:01
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:44:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem že nazaj In kaj si ti vštimala? dala pečt kruhec z maslom zeliščnim (veš tisto bageto) na peki papir in se mi je v pečici papir vžgal. Se derem požar, tomaž pa je mislo da se hecam pa se je smejal pa pravo naj pokličem gasilce. Pol pa vido da ni heca. Mater sma skoraj brez kruha ostala pa brez pečice Kak se je pa te lahko peki papir vžgal? Še dobro,da se ni res kaj zgodilo,pje ančka! S tem se ni za špilat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:44:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:45:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem že nazaj In kaj si ti vštimala? dala pečt kruhec z maslom zeliščnim (veš tisto bageto) na peki papir in se mi je v pečici papir vžgal. Se derem požar, tomaž pa je mislo da se hecam pa se je smejal pa pravo naj pokličem gasilce. Pol pa vido da ni heca. Mater sma skoraj brez kruha ostala pa brez pečice Šit no. Samo da sta rešla situacijo. Pa kak se je te lahko papir vžgal?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:46:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:46:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer čer, kako ste se imeli?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:47:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem že nazaj In kaj si ti vštimala? dala pečt kruhec z maslom zeliščnim (veš tisto bageto) na peki papir in se mi je v pečici papir vžgal. Se derem požar, tomaž pa je mislo da se hecam pa se je smejal pa pravo naj pokličem gasilce. Pol pa vido da ni heca. Mater sma skoraj brez kruha ostala pa brez pečice Kak se je pa te lahko peki papir vžgal? Še dobro,da se ni res kaj zgodilo,pje ančka! S tem se ni za špilat. ja veš ko je vroče pa imam nareto na ventilator pa je očitno papir frčal pa je prišo do tistih rež ko je vroče. Mater sem mela srce v hlačah, ded pa se smeje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:48:55
|
|
|
|
botrca
|
Tak, praznovanje je za nami, imeli smo se lepo, najedli napili in seveda slikali. Dobil je od botrce (moja sestra) in botra (moj svak) motor in je imel celi večer kaj za delat. Samo res, bil je zelo priden. Pa en lepi komplet trenerka in majčka iz C&A, pa še neke sladkarije, termoflis jopico, pulover...vglavnem nobenih brezveznih stvari, kar mi je še posebej všeč.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:49:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem že nazaj In kaj si ti vštimala? dala pečt kruhec z maslom zeliščnim (veš tisto bageto) na peki papir in se mi je v pečici papir vžgal. Se derem požar, tomaž pa je mislo da se hecam pa se je smejal pa pravo naj pokličem gasilce. Pol pa vido da ni heca. Mater sma skoraj brez kruha ostala pa brez pečice Kak se je pa te lahko peki papir vžgal? Še dobro,da se ni res kaj zgodilo,pje ančka! S tem se ni za špilat. ja veš ko je vroče pa imam nareto na ventilator pa je očitno papir frčal pa je prišo do tistih rež ko je vroče. Mater sem mela srce v hlačah, ded pa se smeje Samo da je mimo in da je vse vredu.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:50:48
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m idi gledat če je od kruha kaj ostalo ...pusti pečico...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:51:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tak, praznovanje je za nami, imeli smo se lepo, najedli napili in seveda slikali. Dobil je od botrce (moja sestra) in botra (moj svak) motor in je imel celi večer kaj za delat. Samo res, bil je zelo priden. Pa en lepi komplet trenerka in majčka iz C&A, pa še neke sladkarije, termoflis jopico, pulover...vglavnem nobenih brezveznih stvari, kar mi je še posebej všeč. To je najbolj važno. Pa da ste se imeli lepo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:51:15
|
|
|
|
botrca
|
Saraya nekam dolgo obeša perilo...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 21:51:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tak, praznovanje je za nami, imeli smo se lepo, najedli napili in seveda slikali. Dobil je od botrce (moja sestra) in botra (moj svak) motor in je imel celi večer kaj za delat. Samo res, bil je zelo priden. Pa en lepi komplet trenerka in majčka iz C&A, pa še neke sladkarije, termoflis jopico, pulover...vglavnem nobenih brezveznih stvari, kar mi je še posebej všeč. ma midva sva za božič povedala kaj želima da ji kupijo. Lija je tud dobila majčko danes za 10.mes. od babi in dedija iz Mb.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?