matcar -> RE: Mariborčanke VII.del (26.11.2009 8:58:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem še knjigo brala,preden sem zaspala,pa je blo vse ok.Kak sem lučko ugasnila,pa se je začelo in do 1-h zjutraj.Še dobro,da nisem plešasta ratala,ker mi je pol lasov ven popipal,pa dreje zraven,ni za pozabit.Pa ni pomagal ne čaj ne duda,tak da sem mu šla mleko naredit,pol pa je te bil mir,do jutra.Te pa spet pipanje las,samo da me je zbudil.[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif] naša pa do pol dveh....moj se je ob treh moral zbudit zarad šihta in je rekel da se je tak začel smejat,ko se je na M spomnil...je vse besede,in svoje stavke povedala ponoči,pa atiju lubčke davala.....full je bila faca..kot bi ji energijsko injekcijo dali[sm=jezicek.gif] ja...zjutraj pa smo se lepo zaspale.....[sm=smiley29.gif] Kaj češ,ste pač zaspale,saj ne hodiš v službo.Je pač A malo vrtec zamudila,ne se sekirat.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ja,Saš pa že 3 dni ni kakal,pa je to to.Pa ne vem,kaj še naj naredim,ker mu niti Donat ne pomaga več.Mate kako idejo?
|
|
|
|