mika -> RE: Jutri je zame odločilen dan:( (27.11.2009 11:35:06)
|
Izvedela bom v PON. Menda niso včeraj odločali, ampak bodo v v PON. Super. Ostalo mi je 5 dni dopusta, pač neizkoriščenega. Očitno nima niti direktor obraza mi prej povedat, ker sam meni poteče pogodba, ampak bom šla v paketu z ostalimi, s to razliko, da oni gredo na čakanje, jaz pa na zavod. Šef bo v PON nazaj, boooooogi...... pa je mislil, da se je znebil odgovornosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...sicer pa od njega ne pričakujem nič, ker vem da bo tiho. Fajn vikenda me čaka, ni kaj. Glava me tako boli, da komaj gledam. Farina, sem brez besed. Ti pa želim, da se tud ti čimprej rešiš negotovosti Enkrat bodo že spoznali, koliko pomeniš za to podjetje Noranate, upam samo da bom takrat delala že drugje. Danes si bom spakirala vse zapiske, pa si jih ta gimpl naj sam dela. So tud zadeve med njimi, ki jih je še šef pozabil, ker je bila to pač moja odgovornost. Zato pa je vedno govoril, da te zapiske moram skrbno hranit in morajo bit v omari, da jih najde. hja pa kaj še Hvala vsem, da ste me brali in stali ob strani. Ob vaših nasvetih sem dobila čist drugačen pogled na celotno zadevo. In sedaj res verjamem, da si zalužim boljše. Sedaj grem pa brat mal bol zabavne teme....bi lahko še kaj naredila, pa ne bom. V ponedeljek pa javim, kaj so se odločili, čeprav je men že takointako jasno
|
|
|
|