|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samo jajčni mehurček konec 8. tedna
25.11.2009 17:10:07   
Anonimen
Danes sem bila spet pri g. in je viden samo jajčni m..
Velikost naj bi bila 15 mm. Po enem tednu moram spet
dat kri. Prejšnjič je bilo precej nos. hormona.
Če bi ovulacija zamujala 14 dni in bi bila konec 6. tedna
ali je to prava velikost.
Kar strah me je da je kaj narobe. Prosim podobne izkušnje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samo jajčni mehurček konec 8. tedna
25.11.2009 18:38:07   
divans1
Ja, ne vem kuk je to zdj s tem jajčnim mehurčkom.... Js mislim, če se vidi jajčni mehurček, pa če je bilo dovolj nosečniškega hormona, potem je v redu. Pri meni se je v 9 tednu videl plod velik 2 cm in srčni utrip.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2009 18:42:16   
Kepica83
Pušenjak pravi, da še se vidi rumenjakov mehurček pol obstaja tudi plod. Ne skrbi pri meni je bilo isto. Kasneje pa se je lepo videl plodek in utrip. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2009 19:21:15   
ellie
V 7. tednu bi bil rumenjakov mehurček velik caa 4mm. Verjetno je to velikost ploda user posted image ...potem pa vse štima. Pri meni je pri 8t4d bil velik 18mm. Pa tudi utrip se je že videl.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?