Urshy78 -> RE: December 2009 IVF/ICSI (11.12.2009 18:30:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 punce, jaz bi vas pa lepo prosila za malo pomoči oz za razlago. sem v čakanju za postopek IVF. danes sem dobila pošto z obvestilom, da so potrebni testi krvi za spolno prenosljive bolezni, zraven sem dobila še razpored sestankov za ivf in telefonske številke za naročanje. zdaj me pa zanima, ali morava dat s partnerjem najprej kri (napotnico že imava), potem bom pa šele dobila pošto z navodili, kdaj moram poklicati za postopek?? saj logično je verjetno tako. Urshy, ti lepo v ponedeljek pokliči številko, ki si jo dobila za naročanje. Tam boš dobila zaporedno številko, ki pomeni, da so te zabeležili za postopek. Kdaj boš štartala s postopkom ti bo povedala sestra, ko ti bo rekla, pokličite, ko dobite [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] v tem in tem mesecu, to pomeni da tistega meseca štartaš. Na odvzem krvi pojdita tisti mesec, ko bosta štartala s postopkom, ker ti izvidi veljajo samo eno leto, pa je brez veze, da ti prehitro nehajo veljati. Izvide krvi dobiš tudi v cca 3 dneh, če gresta na odvzem v Zavod za transfuzijo. Izvide krvi dvigneš v Leonišču, seveda če si v postopku na GK LJ. in to je to...pa veliko sreče najlepša ti hvala za odgovor. ravno zato, ker vem da izvidi veljajo samo eno leto, sem sem toliko časa odlašala za odvzem krvi. potem nisem nič zafkrnila...res ti hvala še enkrat. takoj v ponedeljek kličem. veliko sreče tudi tebi
|
|
|
|