womanpolice -> RE: December 2009 IVF/ICSI (3.12.2009 19:34:38)
|
Pika74, Gigi1, Kiwi, Klavirka, Mismis NE, NI PRAVICE, NI PRAVICEEEEEEEEEE Punce, men je zelo žal... pa tko sm bla vesela za vas... ampak jst še nism obupala nad vami... jst vem, da bo vsaki slej kot prej uspelo. Vsem nam!!! Pa še ena lepa misel, ki je meni osebno zelo všeč in jo namenjam vsem RR-jevkam.... Nasmeh nas nič ne stane, vendar čudežno deluje. Obogati tistega, komur je namenjen in ne osiromaši tistega, ki ga poklanja. Zablesti kot sončni žarek, a spomin nanj lahko za vedno ostane. Nihče ni tako bogat, niti tako reven, da si ga ne bi mogel privoščiti, z njim lahko vsak samo pridobi. Nasmeh prinaša srečo v hišo, prijatelju pomoč pri sklepanju poslov. Je počitek utrujenemu, kažipot izgubljenemu, sončni žarek žalostnemu in najboljše naravno zdravilo proti jezi. Ni ga moč kupiti, izprositi, izposoditi ali ukrasti, ker ima vrednoto samo kadar se ga podarja! PUNCE, men moj teži sto na uro s tem testom... ker mi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] zamuja "že" 6. dan... zdej pa res ne vem ali je to od živcev ali od laparo in histero... ali ste tiste ki ste bile na operaciji imele normalno menstro? No, potem sm se dans pogovarjala s Kajšico in mislim, da ima prav. Najbolje, da temu naredim konec... firbcu mojega predragega... tud jst sm firbčna, ampak jst sm bolj živčna... in sm po Kajšinem predlogu kupila CB, da vidmo kaj bo oz. ne bo... Joj, ta moj pesimizem.. KOlegica Maja bi me zdajle našeškala po nagi riti, če bi me slišala... Jst si res želim, da bi se nama čudež zgodil- tko kot tvojim znancem Kajšica - upam ampak... ne vem... Za CB je najbolje, da test delam jutri zjutraj ane? Zdajle neb blo pametn ane? Tanja ... čestitke za beto!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|