Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika v letih pri otrocih 29.11.2009 10:39:28
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Jaz sem mnenja da se naj bi mama konkretno posvečala otroku vsaj prva 3 leta, v katerih si otrok oblikuje svojo samopodobo.In se mi ne zdi prav da bi bil za 100% pozornost prikrajšan.Potem pa drugi.Tudi fizično je lažje. Jaz se pa s tem ne strinjam. Oba otroka še vedno lahko dobita več kot dovolj pozornosti. Sem prepričana, da je otroku, ki je cela 3 leta ali še več imel 100% pozornost staršev in se je vse okoli njega vrtelo, potem še toliko večji šok, ko pride novi član in se ta večjemu svet obrne na glavo - sem imela priložnost že pri večih videti, kako to izgleda, in mi ni bilo čisto nič všeč. Moja dva sta zdaj stara 23 in 7 mesecev in ta večja ni imela nobenih težav pri sprejemanju novega člana, pravzaprav bratca naravnost obožuje, on pa njo. Kar se pa fizičnega dela tiče pa tudi - glede na to, da je naš ta drugi precej živahen otrok, je veliko lažje čuvati oba skupaj kot pa samo njega, ker se že zdaj pri 7 mesecih zelo zamoti s sestrico, z navdušenjem jo opazuje in se tudi že poskuša igrati z njo, pa večji kot bo več se bo lahko igral z njo. Pa še to - ta večja je po eni strani deležna dosti več moje pozornosti, kot bi je bila, če ne bi tako hitro dobila bratca, ker je nisem dala v vrtec in je ves čas, ko sem na 2. porodniški doma z mano, v vrtec bo šla pa šele po drugem letu, sicer bi pa morala iti z 11 meseci.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.