|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razlika v letih pri otrocih
29.11.2009 10:39:28   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa
Jaz sem mnenja da se naj bi mama konkretno posvečala otroku vsaj prva 3 leta, v katerih si otrok oblikuje svojo samopodobo.In se mi ne zdi prav da bi bil za 100% pozornost prikrajšan.Potem pa drugi.Tudi fizično je lažje.

Jaz se pa s tem ne strinjam. Oba otroka še vedno lahko dobita več kot dovolj pozornosti. Sem prepričana, da je otroku, ki je cela 3 leta ali še več imel 100% pozornost staršev in se je vse okoli njega vrtelo, potem še toliko večji šok, ko pride novi član in se ta večjemu svet obrne na glavo - sem imela priložnost že pri večih videti, kako to izgleda, in mi ni bilo čisto nič všeč. Moja dva sta zdaj stara 23 in 7 mesecev in ta večja ni imela nobenih težav pri sprejemanju novega člana, pravzaprav bratca naravnost obožuje, on pa njo. Kar se pa fizičnega dela tiče pa tudi - glede na to, da je naš ta drugi precej živahen otrok, je veliko lažje čuvati oba skupaj kot pa samo njega, ker se že zdaj pri 7 mesecih zelo zamoti s sestrico, z navdušenjem jo opazuje in se tudi že poskuša igrati z njo, pa večji kot bo več se bo lahko igral z njo. Pa še to - ta večja je po eni strani deležna dosti več moje pozornosti, kot bi je bila, če ne bi tako hitro dobila bratca, ker je nisem dala v vrtec in je ves čas, ko sem na 2. porodniški doma z mano, v vrtec bo šla pa šele po drugem letu, sicer bi pa morala iti z 11 meseci.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

ime za fantka?
brankica

lilo rene (13%)

lalo rene (2%)

rene (48%)

nino rene (5%)

jan rene (17%)

lan rene (14%)

Število vseh glasov: 592

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!