Hrana in krči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Lady_Cee -> Hrana in krči (25.11.2009 13:13:25)

Pozdravljene!

Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara 6 tednov in se izključno dojiva. Malo jo mučijo krčki, vendar ni preveč hudo. Po določeni hrani, ki sem jo zaužila (npr. čokolada, kava, svinjsko meso...), je dobila hude krčke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Zanima me nekaj: ko po nekaj mesecih krčki izginejo, lahko to hrano spet jem, tudi če bom še vedno dojila ali bo vseeno imela zopet krčke?

LP, Lady_Cee




koala -> RE: Hrana in krči (25.11.2009 13:17:19)

Ponavadi krčki izvenijo tam okoli tretjega meseca, lahko pa da bo določena hrana tvoji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tudi potem povzročala težave. Jaz bi počakala da dete doploni 3 mesece, potem pa bi počasi spet poskusila jesti tudi hrano ki povzroča težave.




jera3 -> RE: Hrana in krči (25.11.2009 16:14:16)

Jaz sem se pazila pri hrani 3 mesece, kar pomeni, da nisem jedla svinjine, hrane ki napenja (fižol, cvetača, sveža jabolka, sveže hruške itd.), tudi z mlečnimi stvarmi nisem pretiravala, od solate sem jedla samo rdečo peso. Ko pa je naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dopolnila 3 mesece, sem postopoma začela vse jest, dojile sva se polnih 10 mesecev. Krčev nismo imeli.




Stran: [1]