Anticelulitni aparat (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meceno -> Anticelulitni aparat (18.6.2005 21:42:08)

Prosila bi vas punce če veste kje jih imajo , se mi ne da vec z roko drgnit pa masirat, bom ostala brez členkov na rokah :)-:)-:)-

V glavnem, čez en mesec rodim pa se sedaj v :nosecka: nisem ravno ukvarjala z tem, ga je pa kar nekaj in predno bom začela laufat bo tudi še nekaj vode odteklo ,...

Sem sedaj po internetu gledala kaj ima kaj Big Bang , pa nič ne najdem :zmeden:
Bi imela pa prav aparat, kjer masira oz meni potem ni potrebno razen tega da držim aparat .

Saj vem,...sem komot ne ? :ups:

Že v naprej se vam zahvaljujem :rozica::rozica::rozica:

Lp Meceno

Annny -> Anticelulitni aparat (18.6.2005 22:10:15)

Hehe, jaz ti lahko povem, kakšnega ti ne priporočam:)-:)-.. tistega z elektrodami, ki je tudi za krepitev mišic...jaz ga imam doma..stane celo premoženje, ampak rabiš pomoč nekoga, da ti elektrode 'namontira' natančno na mišice (to ni simpl)- pomaga sicer verjetno res, ampak jaz sem ga poskusila 1x.

Jaz mislim, da boš, ko boš lahko, vse nadoknadila in bo celulit kar izginil:) Itak večina tega, kar misliš, da je celulit, to v resnici ni...temveč med nosečnostjo v telesu le zastaja voda!

Mogoče si kupi kako kvalitetno anticelulit kremo, priporočam ti pa tudi nekaj terapij limfne drenaže;)

Lp

PIA 1 -> Anticelulitni aparat (18.6.2005 23:48:59)

Če boš le masirala in masirala,boš lahko uporabljala aparate vrhunske kvalitete,kot ti je o tem že ena napisala,pa ne boš dosegla ničesar.Bo treba malo se razgibavat,potelovadit...Tudi če si noseča,še ne pomeni,da moraš sedaj samo sedeti in gledati v zrak.Obstajajo vaje,ki so lažje in celo prilagojene nosečnicam.Ob telovadbi se bo tvoje celo telo spreminjalo in verjemi,da se boš ob tem ti veliko bolje počutila.Seveda pa ne pozabi na voljo in vztrajnost,če se celulitu želiš odpovedati.

india -> Anticelulitni aparat (19.6.2005 7:17:20)

Ročni anticelulitni mas. aparat je edino,kar so meni G "dovoljevali" v nosečnosti.
O nakupu mi pa lahko pišeš privat, da ne bova tu delali reklam.

Stran: [1]