|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: možje in kuharija
25.11.2009 11:31:03   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
če dodaš zraven še kakšno smetanovo omako, me pa lahko kupiš s temuser posted image Do KB imam pa glih ene 10 minutk.

Pravzaprav sem danes napravil sledečo omako oz preliv: Polnjene olive, zrezane na pol, paradižnikova omaka, malce pesta, tuna, malce tomy majoneze in lepo med torteline, fajn pregreto. Čez pa seveda še sir v trakovih, da se fajn stopi čez user posted image

Ne, ne kuham v vojašnici, od kje vam to? user posted image sm kr lepo sam doma in sem si frej dons vzel user posted image

G

< Sporočilo je popravil Colt -- 25.11.2009 11:33:55 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.11.2009 11:32:27   
kalbo

A vaši kaj kuhajo/pečejo?
....in će ja, kakšna je potem kuhinja? V kakšnem stanju?

Jz moram dons po čistila v trgovino. Ampak sladica, ki jo je delal 4 ure (v receptu 1,5 ure) je pa ful dobra. Tko, da sem v hudi dilemi ali nej mu pustim peči ali naj pop+iz+dim zarad kuhinje..

Jest kuham pečem vse, kar češ. Kuhinjo pustim pa natanko tako kot moja žena in jo spravim tud v red enako kot moja žena, tko da kuhinja je pri nas prostor kjer se zadržujeva oba. Če pa otroke vprašaš kdo pri nas boljš kuha, pa v en glas rečeta oči, čeprav sta s tem malo krivična do žene, ker tud moja žena odlično kuha. Sam marmelado, palačinke, kruh, rolado, buhteljne, pečenko, lazanjo, to je pa izpod mojih rok boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 27
25.11.2009 11:33:42   
somic
moj tudi full rad kuha, ko ima čas, seveda, ampak takrat rabi ogroooooomno časa, rezultat je vedno super. pogoj pri tem je, da se moram odstranit čim dlje proč od kuhinje, ker ko ga vidim kako se pripravlja na kakšno stvar, me kar malo user posted image , kuhinja je pa itak vsa v luftu potem ko je konec.

je pa tudi teko, da takšnih enostavni stvari on ne kuha ker jih ne zna... rižota npr.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.11.2009 11:38:15   
kalbo
Jest znam kuhat vse, tako na hitro za vsak dan, kot komplicirano. To itak za moje pojme paše k splošni izobrazbi.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.11.2009 11:42:26   
Anonimen
Kuha in peče oboje, še zlasti peče zelo dobro, torta in jabolčni zavitek sta odlična, vlečeno testo brez luknjic (ne me vprašat, kako mu uspe, ampak mu user posted image ). Popravi pa tudi za sabo, včasih ni, zdaj pa zmeraj, ga moram pohvalit.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
25.11.2009 15:25:02   
Kliki
Pa še jest pridodam moj piskerček. Moj kuha vse zelo dobro, kuhinja je pa potem sicer manjša bomba ker on ne zastopi da lahko lonec v katerem je skuhal že neko stvar lahko pomije in ponovno uporabi. Za pomivanje posode sem itak zadolžena jast tko da se kej dost ne sekira. Če je pa kak dan sam doma je pa kuhinja kot iz škatlice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.11.2009 15:35:33   
rina22
Moj dobro kuha, zraven tega se tudi dobro znajde v kuhinji - ni razmetano, popacano,.... Tudi za sabo vse počisti (pomije posodo,...).

Res pa je, da še nikoli ni nobenega peciva spekel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.11.2009 15:41:07   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: urška

odvisno kolk ti je do te sladiceuser posted image
če je vredna 2 urnega popravljanja kuhinje, potem kar naj peče. jaz tega problema nisem imela. bivši ni nikoli umazal kuhinje. sem vedno pucala samo za sabo.user posted image user posted image

podpis

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.11.2009 16:22:31   
botrca

A vaši kaj kuhajo/pečejo?
....in će ja, kakšna je potem kuhinja? V kakšnem stanju?

Moj je kuhar po poklicu in tudi doma kuha. Peče bolj redko, ker rajši greva tista 2 kosa tortice nekam pojest in si željo potešit kot pa 2-3h porabit za brezveze.
Moram ga pa pohvalit da je odličen kuhar in hvala bogu da ga imam user posted image user posted image user posted image . Kuhinjo tudi sam pospravi, če ne pa jo jaz in mi ni težko. Se dogovoriva kaj bo kdo delal.  Šefa je treba poslušatuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 34
25.11.2009 19:29:29   
witch
Kuha dobro, vendar redko. Seveda traja da nekaj skuha, ampak na koncu je dobro. Še posebej dobre dela zelenjavne župe. Aja pa meso v omaki, mmmmmm.
Kuhinje pa ne pospravlja. Oziroma jo redko ko ga jaz prosim naj jo. Tak da to delo 99% časa delam jaz user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.11.2009 19:56:07   
Šarki
moj kuha ne spljoh

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.11.2009 20:21:05   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Jest znam kuhat vse, tako na hitro za vsak dan, kot komplicirano. To itak za moje pojme paše k splošni izobrazbi.

ej, to pa res. in hvala bogu se moj mož tud strinja user posted image
ni mi jasno kako lahko ljudje živijo na suhi hrani ali pa rabijo kuharja. tako - odvisniško na nek način.. če realno pogledaš, se res sliši malo ponižujoče, da si odrasla oseba ne zna nič sama skuhat.. se mi zdi, da je to tipično za zahod - mi je zadnjič moj mož govoril, da se je pogovarjal s enim frendom kurdom in je ta omenil, da so jih ameriški vojaki gledal, ko da so z lune padli, ko so si njihovi deci (kurdi) vzeli pavzo in tam na pašniku začeli sami mesit, ogenj pripravljat in kruh pečt za kosilo user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 25.11.2009 20:22:04 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.11.2009 20:23:58   
blaža
pri nas kuham jaz, mož je pa specijalist za meso. Ga začini in speče dosti boljše kot jaz. Jaz sem pa bolj za deserte. Kuhinja je ok, je bolj kriza, ko mene prime, da nardim kako sladico, ko za vsako reč zvlečem novo žličko,..user posted image , on je bolj šparaven, ne usračka tolko posode.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.11.2009 20:25:43   
blaža
ups.

< Sporočilo je popravil blaža -- 25.11.2009 20:26:14 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?