Banjice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Tiamo -> Banjice (18.6.2005 21:24:27)

Hy,

predlagale ste mi že banjico z ravnim dnom, hvala. ;)

Zdaj imam pa še eno vprašanje, ali naj kupim uno z čepkom za odtekanje vode ali brez? A ima katera to s čepkom, se mi zdi praktična, samo nevem kako ta čepek res drži.

Hvala vam :rozica::rozica:

Anonimen -> Banjice (18.6.2005 21:36:55)

Zaj sem jo imela s čepkom, samo ga nisem nič uporabljala. Sem imela banjico postavljeno najprej na stojalu v kopalnici, pozneje pa v banji.

Tiamo -> Banjice (18.6.2005 21:42:54)

pa je čepek držal? Kje si jo kupila?

Anonimen -> Banjice (18.6.2005 22:01:38)

Ja, čepek je držal. Kupila sem jo Toys'r'us. Pa sem jih tudi drugje že videla. So take malo manjše, moja je bila bela z modrim češpkom. Po moje ne more biti s tem čepkom nobenega prolema.

Gina -> Banjice (18.6.2005 22:28:03)

Tisto banjico, ki ima čepek, sem jaz prva dva meseca ali tri res uporabljala. Dala sem banjico na mizo v kuhinji. Vodo sem natočila s pipo, ki ima gori tudi tuš, ki se ga ven potegne do banjice, ko sem jo pa ven zlila, sem pa banjico samo malo dvignila nad lijak in spustila čepek. Žal je taka banjica najkasneje v treh mesecih premajhna. Po treh mesecih sem uporabljala navaden škaf za perilo in ga še danes. Še ta večja dva se tam skopata včasih.:)

Anonimen -> Banjice (18.6.2005 22:45:10)

Jaz sem Tiborja v njej še pri kakšnih osmih mesecih kopala. Vem, da je že čisto sedel v njej. Saj potem itak v glavnem sedi, ko ga umivaš.

Anonimen -> Banjice (18.6.2005 22:45:45)

Ne, še več je mogel biti star, dokler ni šel v taveliko banjo.

Gina -> Banjice (18.6.2005 22:50:55)

Aja, meni se je zdelo, da mu potem, ko je sedel, itak samo rito in nogice notri namakam. Vse ostalo je gledalo ven in mi je šlo na živce. Sem mu morala bolj globoko banjico kupit, mi ni dalo miru. Že Danu, seveda. Potem smo pa itak imeli obe banjici (beri banjico + škaf) za vse:duda::duda::duda:.

Anonimen -> Banjice (18.6.2005 22:55:52)

A imajo tvoji potem vode do vratu, če sedijo? Tibor itak zdaj v banji v glavnem stoji, kadar kravl ne plava po banji. Mene nič ne moti. Ga itak s tušem potem umijem.

Gina -> Banjice (18.6.2005 23:06:13)

Ne, do pazduhe ponavadi. Za malega govorim. Problem je, ker nimamo velike banje, tuša se pa boji. Če ga pa z lončkom polivam, ga pa nič ne moti.
Ja, naši bi tudi kravl plavali.:)-..pa moramo res banjo montirat, da bodo uživali.9nebesa

Tiamo -> Banjice (19.6.2005 9:55:02)

hvala za odgovore...:)-

Ene punce so pisale v drugem formu, da pa čepek ne drži :zmeden::zmeden::zmeden:

Nevem kaj naj naredim :zmeden2:

Čepek se mi zdi primeren, da lahko vodo spustiš postopoma, samo če ne drži??

Mislite,da je odvisno od proizvajlca banjic? JAz sem gledala banjico za 2.999 SIT, a je to veliko ali malo?

Lp Tia74

Gina -> Banjice (19.6.2005 13:01:56)

Pojma nimam, meni je čepek držal, samo jaz sem zdaj vse reči, ki so jih prerasli, dala naprej, tako da ti niti proizvajalca ne morem pogledat.:zmeden:

Anonimen -> Banjice (19.6.2005 15:01:05)

Soseda je imela banjico s stojalom in čepkom, pa je tamalo kopala do 2. leta na stojalu, potem pa zarad varnosti v kopalnici na tleh. Pa je čepek čist ok držal, nikoli puščal:zmeden: Pa je tamala pr tavelkih ;)

Anonimen -> Banjice (19.6.2005 16:21:54)

Ma kupi tisto, ki je cenejš, itak jo rabiš samo par mesecev :zmeden:

k1 -> Banjice (20.6.2005 6:06:24)

mi imamo tako s čepkom in sedalom. čepek drži, sedalo pa mi gre na živce, ker ne more toliko "kravlat" po banjici, baje pa je vredu, ko potem že sedi. ne vem, bom šele videla.

babylove -> Banjice (21.6.2005 23:15:16)

naš čepek tudi drži, banjica je pa res hitro premajhna. naš že pri 3 mesecih ni mogel več prav čofotati v njej in če se je z nogicami odrinil, je z glavico v drugi konec butnil. Že od 4. meseca čofota v veliki banji.

Stran: [1]