glugluglu -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (7.12.2009 20:33:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sem vam imela skoraj dobro novico za povedat, pa se je izkazalo, da je bil fake alarm. Skratka prejšnji teden sem 2x naredila CB in je bil obakrat+ (bila naj bi cca5t noseča). Nakar sem za vikend nekaj krvavela in se grem danes na urgenco pokazat - ne duha ne sluha o kako nosečnosti sploh. Tako da se sedaj v bistvu sploh ne ve,ali sem dejansko bila noseča in je šlo naprej (skoraj neverjetno, ker sem ful minimalno zakrvavela) ali pa je bil CB lažen. Od sedaj naprej bom raje kak drug test kupovala. Malo sem sicer razočarana, ampak tako pač je. Better luck next time. Očitno je tale mini krvavitev začetek M, kar pomeni Klomifen - here we come. Nič, sem vam pač hotela povedat. O draga moja Almera, zelo mi je žal[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] , iskreno ti privoščim čimprej +, da se bom lahko veselila z vami [sm=smiley1.gif] . Ja Lara je res ena velika frajla, se moramo kaj videti, kakšen Lumpi kotiček popoldan, če nam bo ratalo še letos enako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|