metuljcek321
|
Almera, si me spomnila na idejo za mojček in njeno frendico ... jaz sem pa enkrat mojim puncam zapekla CD-jko z vsemi našimi slikcami - od študentskih let naprej ... uf, je blo tega ohohoj .. vsa poletna žuriranja s ŠOU-om na Hvaru, Korčuli (2x), maturanc na Kreti, poroke, itd. ... ma, prav ganljivo ... jaz sem jim to pripravila za novo leto. Je blo pa kar precej dela, ker je blo veliiiiiko fotk še tistih starih & jih je blo treba skenirat. But it was totally worth it. mojček, sporoči, kaj ji boste pripravile, prav? novoletna Lj - iiiiii, kva je blo lepo. Že zraven TV-ja sem OOOO-jala in AAAA-jala, kolk je moral bit šele v živo kul. Poročajte tiste, k ste bile. Ja, Almera, zdaj špikanje, potem pukcija ... teoretično gledano (če postopek uspe), sem zdaj že noseča (ker je nosečnost seveda šteje od prvega dne zadnje menstruacije) ... to bi pa blo nekaj, a? Hi, hi. No, bomo videli. Lepo počasi. Milijon korakov je, ki jih je treba naredit ... slowly & steadily ... Dunaj - za novo leto še nisem bila gor, sicer pa - lepo mesto, v tem času mora bit magično. Motilo me je edin to, da je vedno pihalo lejla, ZS še ni pripotoval na moj naslov ... daj, prečekiraj, če si ga odposlala, please. Srečno z otročkom - berem, da se počasi že pripravlja, da pokuka na svet. Drži se!!! neboglasnica, kdo te je zezal danes? Ti kar napiš, pa enega parkeljna pošljemo nad njega Inigo, opala, vidim, da bomo very soon imeli novo lastnico tatuja - to, bejbi. Hvala za lepe želje in oujeeee za uspešno delovanje kremisime. hruška - nek virus je, ja. Tudi meni ponudi, da mi ga spuca al pa da ga dam na ignore. Naj ti en stručko to spuca. Lan & vrtec - pa, on je že stari mačkon, ej. Kulsko. Jan - revček, no. Že spet bolezen. Saj ne morem verjet. Bljek in bljak. Povej, bosta šla do P? Poklicala si kaj? Ja, Majuška, Aleksander vednar odrašča in se je odločil, da pa res ne bo več spal tko dolg ... tud nč ne štekata s tvojim ... hec, hec ... upam, da grejo stvari v stare tirnice asap. Umpa, kako kaj? Mal nam pa le napiš, kako se rihtate, saj veš, da rade beremo o naših julijčkih in njihovih "ta starih." vrtalka Bosch - hi, hi, to je pa prav taka ornk moška zadevščina, ej. In tisto hrumenje v trgovini - ajoj, jaz tud zmeraj preizkusim take reči in potem piska/prepeva/trobi, da je veselje. Si te kar predstavljam Bejba, v roki pa mean drill machine ... hi, hi, hi - zakon! rebeca, lepo brat, da so zadeve glede nove gripe v mejah normale in folk ne paničari too much. Aha, praviš, da bosta tvoja 2 doma. Kolk časa sta pa lahko maximalno doma? Kdaj ju boš torej dala nazaj? Kako se držita mala manekena, ki sta najraje v cesarjevih novih oblačilih E! - aha, to zveni pa prav za moje oči in ušesa. Too bad, da ga nimamo, se že vidim, kolk bi požirala vse te seriej/realityje/preobrazbe, ... No, mi boš pa ti kdaj kaj sporočila, a prav? hruška-glede tatuja & razloga zanj - ouki, douki, te držim za besedo. Že komaj čakam, da slišim razlog ... a je kaj, kar že vemo, al je mogoče kaj novega ... uf, bo napeto ... zimska, kako Lan v vrtcu? Kako si ti? Se ti dopade bit doma al kaj pogrešaš šolski živ-žav?
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 3.12.2009 20:21:05 >