|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 15:05:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 15:10:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 627
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 16:46:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
1.12.2009 16:53:56   
3jeMi
xxxxx o22,,2,w9xyedf

prevod: pa pa, pa zapri že ta laptop

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 629
1.12.2009 17:32:04   
Majuska
Uh, končno imam 10 minut miru ... poslušam malega, ki izza vogla sedi pri očiju v naročju in zadovoljno čeblja, mislim da družno komentirata risanke user posted image

Danes nima vročine in moram malčka prav pohvalit, kako lepo je danes jedel. Za kosilo sva imela pire krompir z repo, za kočerjo (oz. popoldansko malico) pa piro z zelenjavo in piščancem; je imel bolj majhno porcijo, je vendarle malica. Popoldansko spanje bilo tako-tako, najprej se je 3/4 ure metal po postelji in se zabaval s pliškoti, končno ga je le zmanjkalo ... no, mene tudi, mislim da sem mrknila za ene pol ure user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 18:07:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 18:09:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 632
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 18:39:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 633
1.12.2009 18:41:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

rewbeca..tudi moja se slači...štumfeke, trenerkico, pleničko ji tu pa tam kdaj uspe, vedno ne...

moja se tud. kdaj rata, kdaj ne user posted image  je pa zdaj vsa ponosna na svoje telo in zvečer pred kopanjem naga laufa po bajti in se gleda v špeglu in se sama seb dopade.... č ne bi bla naga, bi vam video dala gor, da krepneš od smeha...

naš poba pa laufa do ogledala v predsobi in kušne samega sebe user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 634
1.12.2009 18:45:40   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

rewbeca..tudi moja se slači...štumfeke, trenerkico, pleničko ji tu pa tam kdaj uspe, vedno ne...

moja se tud. kdaj rata, kdaj ne user posted image  je pa zdaj vsa ponosna na svoje telo in zvečer pred kopanjem naga laufa po bajti in se gleda v špeglu in se sama seb dopade.... č ne bi bla naga, bi vam video dala gor, da krepneš od smeha...

naš poba pa laufa do ogledala v predsobi in kušne samega sebe user posted image

samo, da se ne zaliže user posted image ... naš je imel eno tako obdobje... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 635
1.12.2009 18:50:13   
3jeMi
drugače, pa tudi danes mali že spi... cel dan temp. med 38 in 39, malo tu malo tam... čez dan je spal dobro urco, skoz dobre volje, slinčke sem pa menjavala ko za stavo, slini se ko polž user posted image ... pojedel je hrane ne spomnim se kdaj toliko... samo ama ama... vse mu je pasalo, razen kislo in pa mrzlo user posted image ... tudi jaz grem kar pod tuš pa tule na kavč in kmalu spat, ker mi je noč, ki prihaja kot kinder jajček... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 636
1.12.2009 19:08:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

samo, da se ne zaliže user posted image ... naš je imel eno tako obdobje... user posted image

na srečo se ne more ... ampak ko je maloprej to naredil, je tako glasno ob cmoknil, da sem se lahko samo še smejala. Upam da ne bo postal narcisek user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 19:15:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 638
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 19:33:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 19:37:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 640
1.12.2009 20:15:43   
metuljcek321
Heej-hoooj!

Danes je dete prvič totalka omagalo že pred spanjem - ko je jedla Čokolino za mizo, ji je ob 1845 kar glavica zdrsnila na mizo in je kar en mal mrknila ... prenesla sem jo v posteljico - bila je kot cunja - iz nule na totalno zaspanouser posted image  Ne moreš verjet!

Očitno se je ful narekreirala čez dan - vrtec je bil oh in ah kul - danes so si spet ogledali lutkovno predstavo - na sporedu je bil Snežko Snežak - zveni super, kako je moglo bit šele v živo cortlihuser posted image

Popoldne se je čuvala pri babi in dediju, spet so prepevali, šli na sprehod, igrali na "sintiča", brali knjigice, ... mami (t. j. JAZ) je šla pa po sto letih k frizerju - it was about time. Zgledam ene 8 let mlajša, garantuser posted image  user posted image  user posted image

zimska, kako lepo, da si se spomnila na nas ... hvala, hvala ... praznujemo, kajne?user posted image  user posted image

Tjan - cuker!

Danielov plagiat/priredba - oh, c'mon, a res že obstaja ta reč? Sem razočarana! Najprej mi je bil visoki C silno zoprn in nadležen, ampak tko kot ste nekatere že napisale, mi je sčasoma prav prirasel k srcu - ne moreš verjet, ejuser posted image  user posted image  user posted image

mojček - le pogumno ... mi nismo imeli reakcije na cepljenje, morda jo tudi Živa odnese brez posebnosti ... uživam, ko pišeš, kakpno enkratno obdobje je zdaj z malčico ... naj traja, traja in traja!

Lan & vrtecuser posted image  user posted image  user posted image  ... le tako naprej, mali mož!

izboljšanje stanja bolančkov - wiiiiiii, lepo brat.

NKD kombinezon - klicala na Vrhniko - št. 92 je zmanjkalo TAKOJ! Too baduser posted image

Mikalvž: zdaj sem se pa odčočila, da bo letos kar Miklavž THE man ... prinesel bo vse sorte, pisane torteuser posted image  - kocke, knjigico, bodije, nogavičke, kakije, banane, kivije, špangice v obliki metuljčkov (opala ... nisem se mogla upret, res neuser posted image ), ...

slačenje: nogavičke, kapa, bundica ... aha.

božanje bušija - oh yes, baby, to pa tolk uživa, zraven se pa reži kot pečen maček. Ga boža z obema rokama in se tko občodujoče in odobravajoče gleda, da se morava zraven na glas režat.

besede, besede, besede - doma imamo malo papigo ... in nam ni dolgčas - at alluser posted image

cmok na lička - naša se po novem "kušuje" v TV ekranuuser posted image  Sodobna bejba.

Ouje, flower, za punteka ... moj prvi avtek je bil tudi punto - tak turkizen - joj, kva mi je bil cortkan, ej! Od mojega drugi avto je bil tudi puntek ... ne moreš verjet, a ne? Hi, hi ... Dobro vozi! Kakšne barve je lepotec?

Mejte se. Till tomorrow.

PS: Včeraj sem dobila obiskuser posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 20:18:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 642
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 20:20:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 643
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 20:32:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 20:34:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 645
1.12.2009 21:09:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

PS: Včeraj sem dobila obiskuser posted image  user posted image

a ti tudi? user posted image

In Anja omagala za mizo ... revica, to je morala bit pa res utrujena.

Meni je šele zdajle kapnilo, da imamo danes neko obletnico - dve leti, odkar smo v tem stanovanju user posted image kako hitro gre čas ...

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 21:24:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 21:28:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 648
1.12.2009 21:44:53   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

lejla, praznik čokolade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me ne spravijo več stran user posted image a maš kakšne fotke?
ps. a so ti rekli, da boš kej prej rodila, glede na težave?

ma nič nismo fotkali,ker smo aparat pozabili doma. Ti pa povem, da je tam čokolade na tone in 1000 različnih okusov. Ni da ni.
Za rojstvo našega dojenčka pa ne vem še nič.Jutri imam pregled in bomo vidli,kaj bo ginekolog rekel. Če bi bilo po moje bi najraje rodila med 10. in 20. decembrom. Bomo vidli ali bo strelec ali strelka po mami ali kozorog ali kozoroginja po tatkotu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 649
1.12.2009 22:00:44   
neboglasnica
Ahoj...samo da vas pozdravim, da ne boste mislile, da sem vas zapustila. O ne, preberem vse, samo nimam nič časa za komentarje. Zdajle sem rokovnik za dec in jan pregledovala in sem se odločila, da se slikam in povečano sliko pustim doma, da me bodo sploh še poznali. user posted image

Nočka,

user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?