metuljcek321
|
Heej-hoooj! Danes je dete prvič totalka omagalo že pred spanjem - ko je jedla Čokolino za mizo, ji je ob 1845 kar glavica zdrsnila na mizo in je kar en mal mrknila ... prenesla sem jo v posteljico - bila je kot cunja - iz nule na totalno zaspano Ne moreš verjet! Očitno se je ful narekreirala čez dan - vrtec je bil oh in ah kul - danes so si spet ogledali lutkovno predstavo - na sporedu je bil Snežko Snežak - zveni super, kako je moglo bit šele v živo cortlih Popoldne se je čuvala pri babi in dediju, spet so prepevali, šli na sprehod, igrali na "sintiča", brali knjigice, ... mami (t. j. JAZ) je šla pa po sto letih k frizerju - it was about time. Zgledam ene 8 let mlajša, garant zimska, kako lepo, da si se spomnila na nas ... hvala, hvala ... praznujemo, kajne? Tjan - cuker! Danielov plagiat/priredba - oh, c'mon, a res že obstaja ta reč? Sem razočarana! Najprej mi je bil visoki C silno zoprn in nadležen, ampak tko kot ste nekatere že napisale, mi je sčasoma prav prirasel k srcu - ne moreš verjet, ej mojček - le pogumno ... mi nismo imeli reakcije na cepljenje, morda jo tudi Živa odnese brez posebnosti ... uživam, ko pišeš, kakpno enkratno obdobje je zdaj z malčico ... naj traja, traja in traja! Lan & vrtec ... le tako naprej, mali mož! izboljšanje stanja bolančkov - wiiiiiii, lepo brat. NKD kombinezon - klicala na Vrhniko - št. 92 je zmanjkalo TAKOJ! Too bad Mikalvž: zdaj sem se pa odčočila, da bo letos kar Miklavž THE man ... prinesel bo vse sorte, pisane torte - kocke, knjigico, bodije, nogavičke, kakije, banane, kivije, špangice v obliki metuljčkov (opala ... nisem se mogla upret, res ne ), ... slačenje: nogavičke, kapa, bundica ... aha. božanje bušija - oh yes, baby, to pa tolk uživa, zraven se pa reži kot pečen maček. Ga boža z obema rokama in se tko občodujoče in odobravajoče gleda, da se morava zraven na glas režat. besede, besede, besede - doma imamo malo papigo ... in nam ni dolgčas - at all cmok na lička - naša se po novem "kušuje" v TV ekranu Sodobna bejba. Ouje, flower, za punteka ... moj prvi avtek je bil tudi punto - tak turkizen - joj, kva mi je bil cortkan, ej! Od mojega drugi avto je bil tudi puntek ... ne moreš verjet, a ne? Hi, hi ... Dobro vozi! Kakšne barve je lepotec? Mejte se. Till tomorrow. PS: Včeraj sem dobila obisk