sandrine -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (1.12.2009 10:18:03)
|
Eh, sem si celoten post zbrisala[sm=smiley13.gif] Nic, na kratko.... Pozdravcek za vse po dolgem casu! Umpa hej! mi smo ok, malo v guzvi- se selimo, a do praznikov bo zakljuceno- komaj cakam! Sem se veckrat spomnala na tebe in Lukca- bi se lahko kaj dobili. Ce ne druga (shopping centri) , te povabim na kavo, ko bomo konc. Kak je Luka? kako prezivljata dneve? ej, men kr letijo, ko je Tjan v vrtcu. Ksenci- z zamudo CESTITAM za diplomo-pridna,pridna. Kako ste vi? Ze pripravljeni na novega druzinskega clana? je pa verjetno v drugo kar drugace kot v prvo, a ne? Kako Aljaz? Lili- ti si pa tudi mal mrknila. Javi se kaj. Cestitke vsem novim[sm=nosecka.gif] Spanje- js sm se danes tud vstajala ene 10x. Sam Tjan pa me sam klicat zacne, ce pridem takoj, ga pobozam in spi naprej. Ce me pa ni, se pa zacne dretje[sm=zmeden.gif] Eh, je pa tak al tak moj mali klopek- non stop sam mama,mama. Ne vem al je kriv vrtec, al je sam faza,...? Drzim pesti, da zacnejo vsi [sm=duda.gif] cim lepse pankat. Sploh ste boge [sm=nosecka.gif], ki morate se zjutraj v sluzbo[sm=smiley13.gif] Risanke- pri nas je tudi Nodi zakon. Se zjutraj zbudi, pa je prvo DI, DI[sm=smiley1.gif] Kaj je se kaj?- sproti pozabim kaj sem se hotla pokomentirat[sm=smiley13.gif] no, ker je pa danes ravno zacetek decembra- dajte povedat kaj imate v planu nabavit [sm=duda.gif] za Miklavža, božička,...? da dobim kako idejo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|