metuljcek321
|
Čau! IZVIRNO SPOROČILO: populis Ne ne nič ne skrivam. Ta rdeča bo jutri, majuska jo že ima, pol sem jaz na vrsti za menoj pa metuljčica , you've got that right, baby. Jaz sem že nekaj dni zmerno do pretežno našpičena, celo z eno frendico sva na bojni nogi (ma, se sicer res ne kregam, ampak zdaj mi je pa počil živec), tko da se očitno RES bližajo tisti dnevi rebeca, samo, da sta spet v toplem, varnem, dišečem zavetju doma. Ornk se pocrkljajte & dobro nadoknadite zamujene dni. Umpa, opa, opa, kaj se bliža? Kakšna knjiga? Stiskam pesti. zimska, not to worry, ko boš rodila, se bodo stvari postavile na svoje mesto, ujeli boste nov, čisto drug ritem in vse bo steklo. Poglej mirjam, kakšna faca je. smrad - ojej, ampak nekateri ljudje se res NE vohajo, se mi zdi. Imam eno sodelavko, ki je s tega stališča na velikem minimumu, tko da mi je kar nerodno, če sva skupaj v razredu, pa potem nekdo pride notri in smrdi, smrdi, smrdi ... bljak ... osnovna higiena v 21. stoletju mislim, da res ne bi smela biti problem --- ampak mi je pa nerodno karkoli rečt ... kako naj bi sploh pristopil do takega človeka? Kaj rekel? populis, ubogica mala, upam, da vročina pade dol tko kot treba. Almera, je mali mož mrknil? saši, samo kakšna malenkodt uleti s tvoje strani vsake tolk - ste zdaj bp? Kdaj pride možek? Zdaj je pa februar res čist blizu