RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

nanka -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 19:52:38)

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

joj kaka grozna mama sem..kako imam slabo vest..zdej se s kali skupaj uspavama na moji postelji, da se pocarklja in stisne..in prvo preberve pravljico, potem eno kratko risanko, ugasne luč in je čas za spanje...a ni vrag, da ni vsak dan nekaj...danes je tolk dolgo norela po postelji, se premetavala, brbralja, pljuvala in se metala, da se mi je z glavo vrgla na ustnico in aparat in mi jo presekala...valda mi je dvignilo pritik in sem se zadrla na njo..in ji rekla da naj se umiri, da naj bo čisto tiho in zaspi, da imam tega norenja dovolj...zdej se mi pa tooolk smili in mi je ful žal da sem se pred spanjem zadrla nanjo...

a še kateri kdaj pokne živc.???.. se kdaj zaderete na otroka?tolk poskušam vse mirno reševat in ji mirno dopovedovat, ampak včasih mi pa res pokne..in pol se počutim kot drek

Hruška ne sekiraj se, živc ti bo še velikokrat počil, pa tudi drla se boš še, še malo počakaj pa se bo drla nazaj ( če ne prej pa v puberteti)

nanka -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 19:54:17)

Flower ti spadaš po Davčno upravo RS, davčni urad Maribor. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:01:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:04:07)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:09:59)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:12:02)

Inigo -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 20:14:33)

mah kje, valda je nisem udarla! mi na kraj pameti ne pride..ampak že to da sem lahko tako šibka in se nanjo zadrla me spravlja v obup!

zdj sicer ne vem kako "se ti je utrgalo" ma tudi meni se dostikrat. Brin je fuuuuuuuuul divjak. predvsem takrat, ko mu kaj ne dovolim in je žleht nazaj. pa me ugrizne, pa me lopne... normalno da ga še bolj okregam. da me to boli, da se to ne dela, da ga bom nazaj, da bo šel v stajico... to se bo skos dogajal veš... zvečer pa še posebej, ko si že utrujena in živčki pač ne delujejo več kot zjutraj. ne imej slabe vesti... kot je rekla nanka, da se bo prav kmalu začela nazaj dret [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:17:12)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:24:23)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:29:33)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:38:46)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 20:45:38)

neboglasnica -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 21:14:36)

Pomoč!!

Prejle sem prilezla domov iz LJ, odstranjujem make up, ko prijoka Ana in mi razlaga, kaj sta vzg. govorili o meni pri kosilu. To, da naj jih popoldan pustim pri miru in na zimovanju. Na zimovanje sem klicala 2 x v celem tednu, nekateri so klicali vsak dan. V petek popoldne pa sem klicala zaradi izgubljenih novih rokavic. Ok, dobro. Ker je Ana pristrigla ušesa in obrnila glavo, jo je pomočnica vzg. udarila oz. na grobo potisnila glavo vstran ter ji rekla, da naj neha vleči na ušesa. Kaj naj zdaj naredim????

Mislila sem jutri zjutraj pomočnico vprašati, kaj je bilo pri kosilu. Sem klicala dve punčki, ki sta sedeli zraven, ena je rekla, da ga je naša nekaj biksala. Ok, saj vem, da je naša mali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], a udarec. Haloooo???

neboglasnica -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 21:18:45)

joj kaka grozna mama sem..kako imam slabo vest..zdej se s kali skupaj uspavama na moji postelji, da se pocarklja in stisne..in prvo preberve pravljico, potem eno kratko risanko, ugasne luč in je čas za spanje...a ni vrag, da ni vsak dan nekaj...danes je tolk dolgo norela po postelji, se premetavala, brbralja, pljuvala in se metala, da se mi je z glavo vrgla na ustnico in aparat in mi jo presekala...valda mi je dvignilo pritik in sem se zadrla na njo..in ji rekla da naj se umiri, da naj bo čisto tiho in zaspi, da imam tega norenja dovolj...zdej se mi pa tooolk smili in mi je ful žal da sem se pred spanjem zadrla nanjo...

a še kateri kdaj pokne živc.???.. se kdaj zaderete na otroka?tolk poskušam vse mirno reševat in ji mirno dopovedovat, ampak včasih mi pa res pokne..in pol se počutim kot drek

Welcome to the club!!!In Kali je že vse pozabila in pančka....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 21:19:44)

neboglasnica -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 21:24:01)

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

kaj naredit?
Popizdi!
Oziroma ne požri dol, ampak se najprej pozanimaj kaj je točno blo, potem pa se potegni za otroka. ma tumač, kaj se to dogaja!!!
meni bi dvignilo plato!

Saj sem jaz tudi ven padla in Ani rekla, da naj še enkrat premisli, če je vse to res, ker bom jutri to preverila. Razmišljam, da bi najprej želela pojasnilo, itak vem, da bo morebitni udarec tajila. Kaj pa potem? Sploh ne vem, nimam jajc... Ta tandem je imel že Saro in se tikamo, potem mi pa vzg. spusti tudi kakšno tako, kot je npr. A se šele sedaj po otroka pride - ura je bila pa 14.30??? Jaz pa pohlevno tiho. Tup tup tup po glavi.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 21:36:16)

nanka -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 21:36:38)

Neboglasnica pa ne daj se jim, saj si vzgojiteljica, ja madona postavi se zase, menda te bodo tako okoli prsta navijale. Jaz bi ji pikro nazaj pribila, a je mogoče zadnja, službo ima pa itak do 17. Pa kar lepo povej kaj ti je Ana povedala o dogodku pei kosilu in naj ti podrobno obrazloži kaj in kako se je dogajalo.

nanka -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 21:52:23)

nič punce lepo se imejte, grem pod tuš in spat. Aja pa Tjaša ni opravila glavne vožnje, ponovi čez 14 dni.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 21:56:25)

neboglasnica -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 22:04:22)

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

nič punce lepo se imejte, grem pod tuš in spat. Aja pa Tjaša ni opravila glavne vožnje, ponovi čez 14 dni.

Moraš drugič prej povedati, da ima glavno vožnjo, bi vse julijke pesti držale. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] za Tjašo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 22:05:56)

neboglasnica -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 22:06:48)

Glede Ane poročam jutri. Hvala za vse nasvete. Bom poskušala kaj rečt, čeprav bom zmrznila, saj vem.

Mož mi je nanesel barvni šampon, ga moram pohvaliti, da odlično.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Gledava film na A kanalu in čakam, da bo enega prizora konec, ker s emi ta tip full smili. Še kar čakam, da bo pri žblj ponovitvi mogoče drugače, da ga ne bodo pustili umreti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Koza, ampak če mi je pa tak kjut pobč.

Kje pa ste??

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2010 22:14:26)

neboglasnica -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (18.1.2010 22:19:56)

Nočka, lejdis, me mož vabi na kozarček vinčka, da s epomirim...

sleep well [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>