3jeMi
|
aha, imamo eno srečko nosečko... čaki čaki, katera? ampak lepo po vrsti... ježeš, spet bolančki... ... šššššššššššcccccccc, bolezen stran, pejt nekam daleč na jug, ali pa skrajno na sever, tam ni nobenega in boš imela mir... joj, rebeca... ... bogec mali , zate pa ušesa... naša P jih sicer vedno pogleda... samo zadnjič sem bila pa kar jezna nanjo, ker se je mali skoz nekaj po ušesih praskal in mu je kar teklo ven, in tudi vročina, pa je pogledala in rekla, da je ok... drug dan pa prideva na kontrolo (za bronhitis) in je bila druga zdravnica, starejša in v penzionu, posluša pljučka, pravi vse ok, ampak vročina ni od bronhitisa, pogleda ušesa, jp, ušesa so, antibiotik, a en dan prej pa, ne ne nič ni bilo... ... ah... stopnice... o ja, samo ker je moški, stoka zravn... pri vsakem koraku je ah, ah... bogi, res... ... gre pa samo gor, ga držim za roko in greva, za dol je pa še en malo zajc... neboglasnica... Sara metuljcek... kakšne luškane čeveljce ima, zgledajo "ornk hribovski", voda nima pogojev, da pride notri... tale mi je prišla na misel (do not know why )... http://www.youtube.com/watch?v=yRkovnss7sg nosečka maja... aha, tale je... JUHEJ HUREJ, YESS YESS YESS... TO TO TO TO TO TO TO TO TO... YESSSSSSSSSSSSSSS!!! ... BRAVO MAMIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!... p.s. obisk obisk obisk!!!!! nujno!!!! populis... sorry, sem se kar malo nasmejala nočnim izhodom iz postelje, lumpa mala... za uživantski vikend... ja fajn no... ja, pišuka poldi... Lara... zdaj grem pa malo s prstkom mignit...
|