nanka -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (29.11.2009 8:08:46)
|
dobro jutro, o barvah se pogovarjate, jaz sem imela 12 let modro kuhinjo, stene bele, zdaj sem pa dobila novo kuhinja in to rdečo, živo rdečo, pa eno steno v jedilnici sva pobarvala živo rdečo. Ostale stene so ostale bele. Imam pa v dnevni krem sedežno in krem nizke omare ( 45 cm), na steni pa pgromen zemljevid sveta. Pohištvo v otroških je v treh barvah ( bukev, modra, rumena, zelena), Zojina ima modro pohištvo, najina spalnica pa rumene omare, stene so povso bele. Meni les ni všeč, pogojno bukev, nasplošno pa rjave barve ne maram, nobenega odtenka. Aja kopalnica je v belo zelenem . Mater meni pa mirena nagaj, najbrž, opažam že dlje časa in ta teden sem se osločila da jo odstranim. Vsak mesec pred m dobim take čudne izpuščaje, srbeče in vodne, da se mi meša. Včeraj se mi je pa na očesu ( in povsod drugje) naredil en tak ocvirjk na veki, da danes sploh ne morem gledat. ( grozljiva sem, sploh ne za med ljudi), tako da bom takoj v ponedeljek poklicala g in se zmenila za odtranitev. Nimam pojma kako se bom zaščitila, ampa hormonsko ne več imam preveč težav.
|
|
|
|