ninček1 -> RE: velikost glavice (24.11.2009 21:06:24)
|
Brez skrbi! Identični primer pri meni.Šla sem v 23 tednu na 3D in tam ugotovimo da gre kao za zastoj rasti, ker je glava zaostajala za 3 tedne, prej pa je vedno prehiteval.Sem mislila, da me bo kap zadela tisti trenutek, vendar sva se z dragim še v istem trenutku odpravila po drugo mnenje k drugemu zdravniku in ta me je pomiril, da je vse v mejah normale, vendar pač na spodnji meji.Sekirala sem se še kljub temu , vendar manj.Vedeti pač moramo, da otroci niso računalniki in ne rastejo vsaki dan z enako hitrostjo, ampak včasih malo zaostajajo potem se spet potegnejo....Vse normalno.No, pred enim tednom, sem imela kontrolo in sicer v 28 tednu in mali je mel mere za 30 teden, torej pa zdaj prehiteva spet 2 tedna....in kaj je najboljša finta, baje, da ima veliko glavo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Meni je žal, da sem se sekirala, ker je v 99% vse okej in pri tebi je ziher tudi vse okej, tako, da odmisli zdaj to, ker otrok tudi čuti, da se sekiraš.Jaz sem začela tudi vitamine jemat-Centramed mami , pa na levem boku dosti počivam. Boš vidla, ko ti bodo čez 4 tedne delali ultrazvok se zna zgodit, da bo tudi tvoj prehiteval za kaki teden ali dva....
|
|
|
|