|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avgustovke in papirji
18.6.2005 19:16:38   
natasaxy
Ojla.

Po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Glede na to da imam rok konec avgusta in da mi je že sedaj ful vroče, me zanima če je katera pri svoji G že dobila papirje za na socialno. Saj brez potrdila o predvidenem datumu poroda mislim da ne moreš nič uredediti ali se motim? Julij bo še dolg in vroč, pa še dopusti so vmes, jaz pa bi rada s papirji čim prej uredila. Kakšne so kaj vaše izkušnje. Malo zaskrbljena, glede na to da sem brez službe in že tako ne bo veliko tolarčkov. Imejte se lepo in upam da vam je malo manj vroče kot meni. :love::)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avgustovke in papirji
18.6.2005 19:24:37   
hugolina
Pozdravljena!:rozica:
O vročini sploh nebi govorila, ker komi diham. Pa ne samo da mi je vroče, ampak na splošno mi čisto nič ne paše :(. Upam, da je to samo prehodno obdobje in da ne bo sile.

Kar se papirjev tiče, tudi nimam še nič. Sem bila na pregledu 3.junija in je G omenil za te papirje, pa je sestra rekla, da jih bova napisali naslednjič, ker je še čas:grrr:. Rok imam pa 22.8. Tko da jih bom zdej dobila 1.7.. Sej je res še dovolj časa, ampak tko kot praviš: dopusti, vročina, počutje, .... Kaj pa vemo kaj vse nas še čaka :zmeden2:
Zato ti predlagam, da kar sama rečeš in naj ti jih napišejo (če nimaš v tem času pregleda), ker glede na rok, boš lahko od 26.6. to že urejala. Zakaj pa nebi prej če lahko, ane?
Upam, da boš uredila tako, da bo zate najbolje!:rozica:
lp

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avgustovke in papirji
18.6.2005 20:04:44   
Kety
Natasaxy!

Jaz tudi nisem zaposlena in sem v bistvu redna studentka. Dej javi kako in kaj si uredila s papirji in kaksne pravice si uveljavljala. Jaz imam PDP 27.8. in tud se nimam papirjev. pomoje jih bom dobila naslednji petek ko imam pregled!

Tudi men je ful VROCEEEE in so nam dons prisli montirat klimo! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Moj :love: misli na naju s :duda:!

LP Kety

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avgustovke in papirji
18.6.2005 20:07:55   
urši77
OOOO, vročina....sploh ne bom govorila:)
Po moje postajam vse bolj okorna in nerodna, tečna in nič več mi ne paše.

Ja, PDP 27.08. pa sem že dobila potrdilo od G, vse nesla na CSD in tam dobljene papirje v službo. Ravno danes dobila izpolnjene nazaj in naslednji teden uredim do konca:)

LP in čimmanj vročinskih oblivov

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.6.2005 20:11:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   avgustovke in papirji
18.6.2005 20:38:54   
miševi
Zdravo!

Jaz sem papirje tudi že dobila konec maja, jih potrdila v službi in včeraj oddala na CSD. PDP je pa 11.8.

LP:rozica:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avgustovke in papirji
18.6.2005 20:53:23   
Tiamo
Hojla,

danes meni ni bilo nič vroče 8)8)8)

Z mami sem obdelala cel City park, pa baby center..tako da sem na vročino kar pozabila, ker sem bila tako zmatrana. Zdaj se klimatiziram.. Kupila mi pa je dudke, škarice, toplomer, glavniček, krtačko, držalo za dudko, slinčke,......

Glede papirjev je pa takole..jaz imam rok 5.8 in sem že vse zrihtala, dobila sem tudi že odločbe iz CDS. Predlagam vam pa takole, kot je meni G napisal.... papir o predvidenem roku sem dobila že v sredini maja z datumom 1.6. Na CDS komplicirajo, če prideš več kot 3 mesece prezgodaj. Amapk to več za avgustovke ne velja. Se pravi, da prosite G, da vam napiše potrdilo, samo datum vam naj napiše tistega, kateri je pravilen.

Imam pa eno vprašanje, danes sem gledala banjice. Punce so mi že predlagale, da se najbolj odnese tista z ravnim dnom. Zanima me pa še, a naj vzamem tako s čepkom za izpust vode ali brez čepka???

Pišite..

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avgustovke in papirji
18.6.2005 21:14:01   
Tiamo
sem dodala slikico mene v 32 t, pa povejte če nisem prava :pujs:.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avgustovke in papirji
18.6.2005 21:24:28   
Sofi
Uh, je bilo vroče danes, pravzaprav soparno, predvsem dopoldan. Sva šla z :love: po kosilu na sladoled, nato pa na Ranco (lep kotiček ob Ptujskem jezeru, kjer strežejo s hladno pijačko in je spust tudi za čolne), kjer je na srečo malce pihalo, da sva lažje zadihala. In po Dravi je priplavala velika družinica račk,tamale so bile tako prikupne in čisto male in že so tauhale. Nato sva šla malce k mojim domačim pogledat, zdaj sva pa doma, moj gleda fusbal, jaz pa sem očitno na RR.
Pregled sem imela v četrtek in dobila sem tisto potrdilo, rihtala pa nisem še ničesar, bom naslednji teden, upam, da ne bo gužve.
Tia74, jaz mislim, da je banjica s čepkom za izpust vode primernejša, predvsem za takrat, ko si sama doma, da ne nosiš vse tiste teže naenkrat, ampak si lahko postopoma odnašaš vodo, ker boš imela itak z dojenčkom dovolj fitnesa, ko ga boš nosila.
Vsekakor mislim, da ti tisti čep ne bo v napoto,lahko ti kvečjemu dobro služi.
Bodite lepo pozdravljene!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   avgustovke in papirji
18.6.2005 21:29:14   
Sofi
Tia74 nisi niti malo podobna :pujs:, v nosečnosti se pač malce poredimo, vse to v dobro naših :duda:.
Koliko si se pa sploh zredila, mislim, da se nisi veliko.
Zakaj se pa za ritko držiš, saj tam ti ne bo nič ven padlo?!?
LP

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   avgustovke in papirji
18.6.2005 21:30:26   
miševi
Tia74 - mi smo kupili tisto s čepkom za izpust vode, pa je med kopanjem voda iztekala in smo ga takoj zasilikonirali. Ko je bila babica prvič na obisku pri Niki, je rekla, tole bo pa spuščalo. Ponavadi itak kopaš nekje v stanovanju in ne v kopalnici (dokler ne začnejo fejst čofotat - potem je samo še kopalnica dobra). Tako da čepek nima več nobene funkcije - sicer ne moti, ker sem jo vedno tako posedla, da je ne bi tiščal (na drugo stran) - torej moje mnenje je: brez čepka8). Upam, da sem ti kaj pomagala.

Meni v bistvu danes tudi ni bilo ne vem kaj vroče. Je pa bilo soparno in vlažno...

Moj :love: še vedno remontira previjalno - čakam na zadnji predal, potem pa na čiščenje in filanje, tako da bo danes ob **** uri že nafilana:)-. V ponedeljek pa definitivno priprave na kopalnico:bravo:.

Sedaj me pa kliče Nika, da ji "mravljico" preberem. Boste že videle kako bo luštno - vsakih pet sekund: "mami, mamca, mam, mama!!!!!" Ah, tile naši :angel:. Sedaj pa pravi, da bo bruhala, sam da bi priletela.

ŽE letim....

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   avgustovke in papirji
18.6.2005 21:42:24   
lenika
Tia 74, jaz sicer še nisem noseča, ampak meni se zdi, da zelo dobro zgledaš. Sem pa pogledal tudi tvojo slikico zatečenih nog. Imaš kar precej zatečene.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   avgustovke in papirji
18.6.2005 21:50:06   
Tiamo
Jaaaa, nazadnje sem imela samo 8 kg več, vendar bomo v ponedeljek videli koliko je šlo gor kg. Verjetno kar veliko, ker se mi je trebušček močno povačal, pa še voda je prisotna...to se vidi po mojih zatečenih nogah. :(

...tele kompresijske dokolenke so zakon, mi ne zatekajo več toliko, samo vroče mi je v njih:((...ampak se splača potrpet.:bravo::bravo:

.Ne vem zakaj se za rit držim, mi je pasalo.....8):)-;)

Pol bom kupila pa banjico brez čepka, čeprav se mi zdi praktično da spustiš vodo postopoma. Če ne drži, pa pač ne drži..se mi je kar zdel. :sloncek::sloncek:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   avgustovke in papirji
19.6.2005 12:30:40   
Seven*
Tia, kje si kupila te dokolenke in koliko so stale? Nujno rabim nekaj takega..

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   avgustovke in papirji
19.6.2005 15:07:12   
Tiamo
Hy Seven,

kupila sem jih v Sanolaborju, pridejo 2000 SIT. Drugje so dražje :grrr:, pa že to se mi zdi ful drago. Glede na to, da pa pomagajo, pa mi ni škoda 2000 SIT.

LP Tia74

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   avgustovke in papirji
20.6.2005 12:27:31   
tea01
ojla, še midva čeprav pozno ampak vseeno. Midva sva že v mesecu maju dobila potrdilo od ginekologinje za socialo.Pdp pa imam 26. avgusta.

Tea 01

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?