pridna_janja -> RE: glivice (6.1.2010 9:26:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen danes sem imela g. pregled, kjer je G ugotovil da imam glivice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ni mi predpisal nobene terapije, samo naj ne uporabljam pretirano mila,oprijetih hlač,tamponov... me pa nič ne peče oz. kakorkoli draži. kaj naj uporabljam za odpravo glivic??? kaj pa Tea Tree krema?? si nabavi intimno milo chilly modro antibacterisko je ful dobra modra nalepka.najdeš v dm ali pa tuš.jaz vedno tole uporabljam in sem ful zadovoljna.Včas sem imela jaz tudi probleme ker sem uporabljala tampone.to intimno nego priporočajo G. Chilly Chilly con antibatterico Chilly Active formula je novo intimno milo, ki učinkovito obnavlja naravno zaščito sluznice zahvaljujoč formuli z izvlečki timijana in žajblja. Posebej primerno je za nosečnice, ženske med menstruacijo in med obiskom prostorov, kjer je povečano tveganje okužb (telovadnice, bazeni...). Pomaga aktivno ščititi intimne dele zahvaljujoč naravnim antibakterijskim sestavinam. Je hipoalergensko, klinično testirano, s fiziološkim pH (5). Sestavine: aqua, peg-80 hydrogenated glyceryl palmate, cocamidopropyl betaine, magnesium laureth sulfate, polsorbate 20, peg-120 methylglucose dioleate, disodium laureth sulfoccinate, salvia officinalis, thymus vulgaris, triclosan, lactic acid, parfum, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, propylene glycol, disodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, CI 42051.
|
|
|
|