Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Program Rosa iz Garanta 24.11.2009 14:56:24
|
|
|
|
noranate
|
Naša ta mala jo ma in sicer v nežno zeleno modri barvi. Čisto v redu je, čeprav smo ta srednji kupili alplesovo in je meni osebno bolj pri srcu
|
|
|
|
RE: Program Rosa iz Garanta 24.11.2009 17:01:15
|
|
|
|
enea
|
Mi smo lani kupovali kuhinjo, ker smo se selili na svoje, in moram rečt da zaenkrat nimam nobenih pripomb. Imamo pa dano ali diano, saj ne vem točno katera je, je pa res da so me malo razjezili, ker so sedaj začeli delati tudi v barvah,jaz imam pa tisto svetlo ( bukev ) in vanilija.
|
|
|
|
RE: Program Rosa iz Garanta 24.11.2009 17:09:46
|
|
|
|
Kliki
|
No jast osebno z Garantom nisem najbolj zadovolna. Ko sem kupila kuhinjo in smo jo želeli sestaviti in ni pasalo pol stvari skupaj, smo vrnili in 14dni čakali na prave dele- groza. Naslednjič ko se bom selila kupim v Ikeji pa je , imajo vse supr narisano in pakirano po omaricah ne da rabiš cel doktorat da sestaviš.
|
|
|
|
RE: Program Rosa iz Garanta 24.11.2009 17:13:34
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki No jast osebno z Garantom nisem najbolj zadovolna. Ko sem kupila kuhinjo in smo jo želeli sestaviti in ni pasalo pol stvari skupaj, smo vrnili in 14dni čakali na prave dele- groza. Naslednjič ko se bom selila kupim v Ikeji pa je , imajo vse supr narisano in pakirano po omaricah ne da rabiš cel doktorat da sestaviš. Ma jaz nisem imela nobenih problemov, ker so mi oni prišli montirat in je bilo vse ok, pa še kuhinjo sem dobila v 10 dneh, sem pa monterje čakala še nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Program Rosa iz Garanta 24.11.2009 19:30:51
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: Kliki No jast osebno z Garantom nisem najbolj zadovolna. Ko sem kupila kuhinjo in smo jo želeli sestaviti in ni pasalo pol stvari skupaj, smo vrnili in 14dni čakali na prave dele- groza. Naslednjič ko se bom selila kupim v Ikeji pa je , imajo vse supr narisano in pakirano po omaricah ne da rabiš cel doktorat da sestaviš. Ma jaz nisem imela nobenih problemov, ker so mi oni prišli montirat in je bilo vse ok, pa še kuhinjo sem dobila v 10 dneh, sem pa monterje čakala še nekaj časa. Meni so pa rekli da oni nimajo na tem koncu(gorenjskem) nobenega monterja in naj se znajdem. Kuhinjo sem jast tudi dobila kar hitro samo reklamacija se je pa vlekla.
|
|
|
|
RE: Program Rosa iz Garanta 24.11.2009 19:55:54
|
|
|
|
enea
|
Jaz sem kuhinjo naročila v Lesnini v Sežani, in sem imela neko akcijo, da sem nad 800€ imela montažo zastonj, kuhinja je bila pa 2000€. Sem pa imela "probleme" z monterji, ker sem jih morala čakati zaradi tega, ker naj bi opremljali neki salon, in ni bilo dovolj razpoložljivih monterjev. Aja sem pa iz N. Gorice
< Sporočilo je popravil enea -- 24.11.2009 19:56:48 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?