Rocio
|
Oj, no, bom pa še jaz piskrček pristavila, kot ena izmed tistih, ki ne pišejo pogosto... jaz redno berem, če se mi česa ne da prebrat, pač ne preberem ali pa samo preletim. Se zgodi, da je kakšen post morda kdaj spregledan, ampak tako pač je, če v debati deluje več sogovornikov. In ko smo že pri sogovornikih: forum RR je virtualna skupnost, ki se sproti ustvarja s tem, da v njej sodelujejo različni člani. In če se nekdo javi 1x-2x mesečno (če), vsekakor nima iste "teže" argumenta, kot nekdo drug, ki je na forumu vsakodnevno ali celo večkrat vsak dan. Vedno je možnost odprtja nove teme, če komu ni všeč, kaj se dogaja na aktualni, mislim pa, da nihče nima pravice meni nič tebi nič radziralno vplivati na neko vzpostavljeno skupnost. Punce, ki ste tam pogosteje, se tudi bolje razumete in ste bolj povezane, kar je jasno; je jasno, da se bodo po nekem času pojavile "interne" fore, kolikor pa sem videla, še nobene niste izključile iz debate ali da je niste sprejele pozitivno. Zdi se mi kavalirsko, da ste se umaknile na drugo temo, pač kaže samo na to, da "imate manire" (kot bi se reklo v starih časih), čeprav ne bi bilo nujno potrebno.
|