Next - vračilo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

asso -> Next - vračilo (24.11.2009 11:12:51)

A je kera že zavračala Next imam par vprašanj, kot prvo na kakšen naslov?...

knedli -> RE: Next - vračilo (24.11.2009 11:40:51)

Na kuverto nalepiš naslov, ki je na dobavnici. Denar ti nakažejo nazaj na kartico.

ledenaa -> RE: Next - vračilo (24.11.2009 11:51:53)

najprej si poglejm koliko bo poštnine,če se ti sploh splača vračat

asso -> RE: Next - vračilo (24.11.2009 12:43:27)

IZVIRNO SPOROČILO: knedli

Na kuverto nalepiš naslov, ki je na dobavnici. Denar ti nakažejo nazaj na kartico.

A potem namesto, da jaz napišem naslov, zalepim to, kar sem zraven dobila in naša pošta tako sprejme[sm=zmeden.gif]

Sunny Morning -> RE: Next - vračilo (24.11.2009 15:03:59)

IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: knedli

A potem namesto, da jaz napišem naslov, zalepim to, kar sem zraven dobila in naša pošta tako sprejme[sm=zmeden.gif]

Ja.

Ana009 -> RE: Next - vračilo (24.11.2009 20:44:53)

A nsi tako, da moras poslat v uni vrecki, kjer so robo dobil? Jaz jih sparam, ce bo kaj narobe..
Postnino pa mislim, da moras sam placat. da tako pise na tistem papirju, kjer ti tudi pise, kako vrnes...

asso -> RE: Next - vračilo (24.11.2009 20:49:56)

Hm, v uni vrečki??? mah, jim bom v našo kuverto dala še vrečko... Problem je v tem, ker sem v paketu imela en izdelek (srajčko zame) in ta je na rokavu raztrgana zato predvsem zavračam... res pa je da mi je tudi velika in jo bi verjetno tudi, če ne bi bila raztrgana...
Sem jim poslala mail s sliko in kdo v tem primeru krije stroške poštnine in čakam odgovor... v roku 10 dni naj bi odgovorili...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]