mate0ja -> RE: Kdaj prvič na smučke? (24.11.2009 10:41:42)
|
jaz jih bom probala letos postavit na smučke... malega malo manj, ker je še premali, za taveliko pa še niti nisem razmišljala.... ma to bo tko malo bolj za hec kot zares, lih za občutek.... Naša je stara 1,5 leta in bo letos (če bo sneg) stala na smučkah. Ne sicer na pravih in ne bo se spuščala iz hriba. Imamo take male (široke in kratke, ki se s paščki pripnejo na čevelj) z njimi bo drsala gor in dol po ravnem. Bolj igra. Pa še za ravnotežje je dobro. Tudi mene so dali pri taki starosti na smučke in pri 2,5 letih sm že drvela po hribu navzdol in še sedaj neskončno rada smučam. Sem pa pripravljena na to, da se bodo nekateri zgražali nad nami. Že lansko leto, ko je bla pol leta stara in smo se hodil skoraj vsak dan sankat so se, češ da ni portebe, da otroka matraš zunaj na snegu v tem mrazu, ker itak ne ve zakaj se gre.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Za vajeti sem pa odločno proti. Otrok mora znati s svojim telesom nadzorovati gibe, dokler jih ne naj se spušča po malem hribčku.
|
|
|
|