sarči -> Težke misli... (18.6.2005 13:37:42)
|
Ne vem,če me boste razumele,ker me do sedaj še nihče ni(:love: in pa sestre),ampak jaz imam same grde misli čez cel dan!Ko Sara spi več kot eno uro čez dan se že vključi moja domišljija,kaj pa če je MRTVA??? Dane je spala 14 ur,vmes se je le dvakrat dojila,zjutro se jo dala na trebušček spat,ker ji je pašalo in čez eno uro sem šla gledat,če še diha,ko sem prišla v sobo,je čučala palc in gledala nekam proti gor in sem jo začela trest,ker sem mislila....mislim,grozno,mi kar solze lijejo zdaj,ko se spomnim,kakšen občutek!!! Zakaj tolko razmišlam od tega???Kaj mi je???Resnično,ne lažem cel dan študiram samo to! Ko gremo pohajat cel čas mislim samo na nesrečo in celo cel scenarij naredim,kako se bo vse odvijalo,če se Sara zbudi zgodaj ob petih in pol,pol se previjemo,pojemo in hoče nazaj spančkat,ampak z mano,me je strah it,ker že vem kaj bom razmišlala in še,če zaspim,me potem al v sanjah,al v resnici tako močno nekaj preganja,me začne oblivat pot po celem telesu in se hočem zbudit in kričim,oz.hočem zakričat in se zbudit PA SE NE MOREM,zato si mislim,da sem že za psihjatru!!! Prosim ne se mi posmehovat,ker se mi že :love: zadosti! A me sploh katera razume kaj čem povedat,kaj doživljam??? Se opravičujem,a se res ne obvladujem več,zato vas prosim,povejte mi,a sem normalna sploh???
|
|
|
|