Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
polulana sedežna- prosim za pomoč 23.11.2009 22:29:36
|
|
|
|
pelin
|
Doma imamo situacijo, da imamo že dve leti skupaj v hiši psa in mačko...Razumeta se ok, praktično nobenih težav nimamo z njima, le....Maček je šel zadnjič (ne vem zakaj , ker ima svoj redno čiščen wc)veselo lulat na sedežno. KLjub temu, da smo zadevo takoj ko smo opazili, po najboljših močeh očistili, se neprijetnega vonja ne da odstraniti. Še dobro, da je sedežna stara in jo bomo v kratkem zamenjali. Sedaj pa me skrbi , če bo šel maček lulat še na novo sedežno . Nekje sem slišala, da obstajajo posebni spreji, s katerimi posprejaš željen predmet in mačke se ga zaradi tega, ker jim smrdi, izogibajo... Ali je to res, ali kar tako nekaj...plis svetujtemi..
|
|
|
|
RE: polulana sedežna- prosim za pomoč 23.11.2009 22:34:07
|
|
|
|
Arwenko
|
spreju se reče Urin off, vpiši v google, baje deluje.
|
|
|
|
RE: polulana sedežna- prosim za pomoč 23.11.2009 22:37:43
|
|
|
|
zmajaz
|
Samo glej, da ne boš kaj narobe kupila - tako kot moja teta, ki je želela kupiti sprej, ki bo odvadil mačka lulati za vhodnimi vrati, pa je ta potem še bolj vneto hodil tja lulat, nakar je ugotovila, da je kupila sprej, ki mačka pritegne, naj tja lula in se uporablja za nasprejat pesek v mačjem WC-ju
|
|
|
|
RE: polulana sedežna- prosim za pomoč 24.11.2009 20:10:38
|
|
|
|
pelin
|
No ta je pa dobra ...še tega bi se manjkalo...že tako me skrbi, da ga bo prijelo, da bi si kremplje brusil na usnjeni sedežni,... Arwenko, hvala za nasvet, bom kar jutri v zoo trgovino zavila in se podrobno informirala...
|
|
|
|
RE: polulana sedežna- prosim za pomoč 25.11.2009 11:52:07
|
|
|
|
Arwenko
|
aja pelin, sicer sem bolj pasji človek, ampak imam eno mačko doma in kolikor sem brala mačke ponavadi lulajo drugje bodisi zaradi zdravstvenih težav ali pa na tak način izražajo stisko. Mogoče če je prvo izključeno bi bilo smiselno razmislit tudi o kakšnih mačjih feromonih ali pa kaj podobnega kar bi mačko pomirilo oziroma se pač vprašat kaj bi lahko bil razlog za lulanje.
|
|
|
|
RE: polulana sedežna- prosim za pomoč 5.12.2009 21:22:41
|
|
|
|
pelin
|
Smo kupili sedežno in sprej proti "lulanju"...do sedaj vse kul...oba, pes in mačka še nista izkazala posebne želje do lulanja na sedežno....očitno jima zadeva res smrdi, ali pa jih trenutno ne tišči ...
|
|
|
|
RE: polulana sedežna- prosim za pomoč 7.12.2009 8:35:37
|
|
|
|
Hope2
|
A lahko prosim napišeš kateri sprej ste kupili. Pa če kaj piše o tem, če je škodljivo za male otroke, saj se otroci dotikajo potem pohištva in tudi nesejo v usta ali celo poližejo. Mi smo hoteli kupit en sprej, pa so nam odsvetovali ravno zaradi otroka, svetovali so nam pa nek zelen gel, ki pa ni nič pomagal, je pes vseeno polulal stole na terasi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?