kje se skrivate - drage novembrčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

wawa -> kje se skrivate - drage novembrčice (18.6.2005 13:23:26)

No kje ste?
Jaz sem doma, sama, dragi ga žura na moškem vikendu-to je neka zdaj že kakih 5let dolga tradicija......

Trbuščki rastejo?
za mojega se mi zdi, da je v tem tednu full hitro rasel, sedaj se res ne da več tako obleči, da se nebi vidlo.....

Morfologije???

Teni_ -> kje se skrivate - drage novembrčice (18.6.2005 19:56:31)

Jaz sem tudi zdaj doma. Prej smo sestavljali pohištvo v novem stanovanju. Upam, da nam bo do konca meseca uspelo, da se selimo.

Trebušček seveda raste. Morfologijo imam v četrtek, takrat bom že vedela kaj več in, če je vse vredu.

:duda: zadnja dva dni brca kot zmešan. Zgleda, da bo zdaj začel noret. Prej je bolj zvečer pa še to bolj nežno, zdaj pa že konkretno.

LP,
Mojca:nosecka:

NinaŠ -> kje se skrivate - drage novembrčice (18.6.2005 20:57:16)

Jaz sem bila skoraj cel dan v službi :(( ...

Zdaj je pa Anže zaspal in sem si vzela par minutk, da vidim, kaj se novega dogaja na RR... potem pa grem kmalu spat, ker sem ful utrujena :muca:... :love: je pa v službi in bom imela celoooo posteljo zase :)-

Ja buši pridno raste, mali (oz. menda mala:roza: ) je zelo aktiven(-na) :sloncek::kuza: skozi cel dan.
Morfologijo mi je moje G delala v sredo, čeprav mislim, da je to malo zgodaj :zmeden: saj še nisem dopolnila 20 tednov :zmeden: , grem pa itak 28. še enkrat samoplačniško, tako da se ne sekiram preveč.

LP

Julijana -> kje se skrivate - drage novembrčice (19.6.2005 22:46:03)

Pozdravček vsem:nosecka:
Po dolgem času sem šla na en hrib (kake pol urce) in mi je ful pasal, pa še sonce je tolk luštno in toplo. Trebušček tudi raste in ga je iz dneva v dan več, vsi pravijo da je čist nosečniški:ups: tako da že nosim nosečniške hlače.
Morfologijo pa imam čez štirinajst dni, pred 17 dnevi sem imela THT in ker me niso klicali do sedaj pomeni da je vse OK.
LP vsem:nosecka:

Andy13 -> kje se skrivate - drage novembrčice (20.6.2005 11:35:16)

Jaz se kar malo zgubim md vami, ker imam PDP 30. novembra.
No, trebušček že raste, počutje je super. Skoraj vsak dan grem z dragim na sprehod. Upam, da poletje ne bo ako vroče kakor so napovedovali in čimprej bi šla plavat. Ta teden se bom pozanimala za telovadbo za nosečnice, čeravno se mi zdi pametneje, da hodim vsak večer plavat, tako se bom sigurno dovolj razmigala. Kile so še kar pod kontrolo.

Pregled imam 29.06. in takrat bom noseča 18 t, tako, da morfologija šele sledi.

Lep začetek tedna vsem! :rozica:
Andy

Stran: [1]