|
RE: MORAM SE SPIHAT, se mi kera pridruži? 25.11.2009 17:34:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka No, pa začnimo! Dragi oči! Jezna in razočarana sem, ker si občasno mene in mami kdaj udaril, svojega sina iz novega zakona pa obožuješ, pa če se ti na glavo poserje. Jezna sem nate, ker si me pretepel, če sem se polulala v pojstlo-češ, tok velke punce pa ne smejo tega počet. Jezna sem nase, ker ti tega ne morem povedat v faco, ker zablokiram pred tabo. Jezna sem nate, ker sem mislila, da ko se bo rodila tvoja prva vnukinja, da jo boš vsaj 1x na leto obiskal. Jezna sem nate, ker se pred ljudmi pretvarjaš, da si dober človek. Jezna sem nate, če mi vsake par let daš 50€ , in misliš da je vse pozabljeno, da si rešil vse. Jezna sem nate, ker se nisi ukvarjal z mano ko sem bila mala. Jezna sem nate, ker mi nisi dal denarja v 5 razredu OŠ, da kupim učiteljici rožo za 8. marec. Vsi so jo, le jaz ne. Mamami je dala denar drugi dan in so se mi sošolci posmehovali, ker sem rožo prinesla 9.marca. Dragi oči, kjub vsemu, da sem jezna, te imam rada in te spuštujem..in ti ne morem reči da si govedo, kot ti govori tvoj 8 letni sin. Samo iz spoštovanja, ker si mi oče. Uf, pa sem se izkašljala. čaki še koga najdem da se mu izpričam.. ojoj, čipka! Daj mi povej kateri je, mu grem jz povedat v faco!
|