Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Repka Ej vidve, pri zadnjih odgovorih glede riti . Pridem k dohtarju, pa pravi, kaj, a se po novem že pečete . Pol pa prav, ja pride enkrat ena, ko je ne vem kolko časa sedela na peči, pa pravi doktor, daj mi pogledat, kaj imam jaz to na riti, pa pravi dohtar, celo rit je imela opečeno Sej ni smešno, drgač. Imela sem kar velike mehurje in tiste maže ne bi lih pomagale. Tko da so mi predrli, sedaj pa kar kontrole izvajam. Pa sem rekla dohtorju, ampak, men je blo tko fajn, pa prav, ja sam posledice pa niso ne. Smo sem mal nasmejal, je lažje hodit k takemu dohtarju. Edin pravim, dobr da je zima, ker poleti ne vem, imam ravno sredi goleni in po drug strani, dobr, da ni bilo hujšega. Zdej bo novo leto, pazte, kam bote kaj tišale he he. jaz sem se včeraj preveč tiščala h kaminu, naenkrat me je začelo peč, da sem se hitro slekla, ker je majica bila tik pred tem, da se vžge. Je prav smrdet začela. poleti sem pa pustila prste na vroči rešetki v pečici in sem imela cele mehurjaste prste. mazala sem si jih z ribjo mastjo. Sicer ne diši najbolj, pomaga pa. Si me spomnila na en vic, glede rib pa vonjav. Ovohava Mujo Fato, pa pravi: Fata, pa šta ti je ovo, jako ljepo miriše? Pa ona: pa to su mi grudi. Ovohava naprej, pa vpraša spet, pa Fata, šta ti je ovo, jer jako ljepo miriše? A ona: pa to mi je pupak. Pa Mujo ovohava naprej, pa je kar tiho in tiho, ko je prišel do njene muce, pa na koncu le pravi, pa Fata, jeb*te, pa šta ti je ovo, a? A ona: pa to mi je ribica. Mujo pa: pa šta, ti je krepala?
|