JULY (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LONA13 -> JULY (18.6.2005 12:38:14)

No dons sm pa jest prva odprla julijsko temo - vsaj enkrat :)-:)-:)-

Sej vem da je sobota, pa da glih ful velkega odziva ne bo (pospravljanje, kuhanje, pomivanje, druženje z našimi dragimi)-mislm da je povsod isto.

Kako se mate? A vas kej vreme zaj.....?

lp, Lona

P.s. zdej grem pa lahko uradno rodit (dopolnila 37t)
se mi zdi da bo :duda:me še mal hecal

PBJ -> JULY (18.6.2005 12:55:15)

Ravno prej sem bila zunaj...sončka ni je pa grooooozno soparno, tako, da sem komaj dihala.
Sedaj pa kuham, ker se moj možek čez kako uro vrne iz službe.
Veliko časa ne bova imela za druženje (čeprav bi jaz tako rada nekam šla:zmeden2:), ker se bo moj učil za izpit, ki ga ima v ponedeljek - zadnjega.

Drugače sem kar OK samo noge so spet obogatene z zateklinami...pa saj vem, da nisem edina.Trebuh kar pogosto otrdeva, mali pa ima menda vsak dan prave veselice...naj jih kar ima, sedaj mu je še najlepše:sloncek:

Uživajte in naj vam čas do poroda hitro mine. Jaz zdaj tudi še samo čakam, da ga že končno vidim.

LP:rozica::rozica:

PBJ -> JULY (18.6.2005 12:56:40)

Brez napak pa ni šlo...sorry!:zmeden2:

Meceno -> JULY (18.6.2005 13:02:21)

Bom še jaz hit se javila , včeraj pa ste se razpisale ene :bravo::bravo::bravo:

V glavnem, sva bila z :love: v trgovini, slikala ne vem če se bova danes, je oblačno zunaj:(, zdajle je šel moj z kolegom na kavo pa čik, ker noče niti pred hišo kadit :)-:)-:)-
Mislim, da ne bo kar zlahka nehal, ma saj mene ne moti, edino pač v stanovanju nič več, toliko boljše :bravo:
Kozmetiko za :duda: greva raje v ponedeljek kupit oz moj ne prenese gužve v trgovini, danes je bilo res kritično ( mislim :hudicek: , tetka ravno na soboto prinese vrečo kovancev ),....

Sedaj pa imam čas sem malo tu gor, za kosilo bo pa moj :love: dobil mojo kaoo najboljšo pizzo, je čisto nor nanjo, predvidevam da fitnes odpade :)-:)-:)-

V glavnem morem počivat, jaz pa imam še kar nekaj dela, čeprav za :duda: imam zlikano vse, nekaj dela pa še vedno je ,....

Lp Meceno

Meceno -> JULY (18.6.2005 13:07:53)

PBJ
Moj :love: bi mene lahko pripeljal v mesto, pa se lahko dobiva na :kava: na isti lokaciji v Evroparku, samo nič prej kot okoli pol petih ( saj veš predno moj pizzo zmeče vase pa gre vsaj 1* na WC je boli težko :)-:)-:)- )

Samo povej če ti je ,....???

CIPRESA -> JULY (18.6.2005 13:23:43)

Ja tudi jaz sem v gležnje že spet zatečena mislim da tale vročina naredi svoje,sploh ni važno ali sem veliko na nogah ali ne če je takale sopara in vročina imam zatečene gležnje.

Drugače pa spet :((:((:((:((:((:((:((:(( kaj naj rečem, zjutraj mi je vaga pokazala +16KG, nevem več kam to vse gre kje so moji KG???? Do konca pa še več kot 5 tednov groza to pomeni minimalno še +2KG na koncu bom že kot :sloncek:.

Pa kaj čem, bomo pol videli koliko jih je bilo res koliko pa je vode.
Trebuh mi ne otrdeva, se mi pa zadnje nekaj dni tudi dogaja da mi :duda: dol pritiska in moram včasih kar počasi vstat iz stola ker je občutek tak kot da mi bo padla ven. Pa še mal me je začel špikat v spodnjem delu trebuha včasih začutim kar malo bolj ostro bolečino, ki pomine pa pol čez nekaj časa spet zaboli.
Pa mislim da ni nobene krize da so to še ta zadnje nosečniške.

LP CIPRESA :nosecka:

LONA13 -> JULY (18.6.2005 13:49:43)

Sej men gre dons tud vse na živce :((:((:((
Po trebuh me zvija, dol mi pritiska, pritisk me jebe, nc se mi ne da. V glavnem za en d...:((:((

Upam da bo jutr bolš?

No zdej grem pa spet mal pospravlat.

Cipresa ne se sekirat zarad kil. jest mam že +22, pa mi je čist vseen, bo šlo že dol.
Pri g. mi gre pa čez en ušes not čez druzga pa ven.itak bo spet joj ko bo vidla kg - v parih dnevih sem se zredila za 1 kg.

Imejte se lepo!

PBJ -> JULY (18.6.2005 15:26:41)

Meceno,

a si še za :kava:???

Sem ti že pisala na tvoj nabiralnik.

LP

PBJ -> JULY (18.6.2005 15:27:36)

A,saj si odgovorila!

CIPRESA -> JULY (18.6.2005 17:07:09)

Ja PBJ tega pa ne zastopim ti +22KG??????? kam pa???
Zgledaš kot bi bila tam v 9t. Kje pa imaš vse KG, no vidiš tega jaz ne razumem.

CIPRESA -> JULY (18.6.2005 17:08:27)

Ja sem zamešala sem hotla odgovorit LONI in ne PBJ!!!! :ups::ups::ups:

LONA13 -> JULY (18.6.2005 17:21:31)

mene prej ni blo nč skupi, pa ful sm kadila in se nism mogla zredit. K sem bla pa noseča sem pa nehala kadit in sem se že do prvega pregleda zredila 6 kg.

Pol je šlo pa samo še gor!
Sej tko v resnic če bi me vidla, mam kr ojačano rit pa stegna, roke so mi pa suhcane ostale.

Pa drugač kaj počnete?

CIPRESA -> JULY (18.6.2005 17:26:03)

Meni montirajo sedajle kuhinjo....ja vem ja , še vedno!!!!
Ko bo tole za nama bo res super. Pa moje noge so danes GROZA kot baloni ker skos skačem gor in dol pa strežem pa pospravljam pa likam...vsega po malo.

Aja pa moj dragi nečakec Anžetek je danes šel na morje :((:((:((:((:(( ga tako zelo pogrešam že sedajle kaj bo šele čez teden ko sem ga ponavadi pazila.
Pa saj bom imela dovolj dela z selitvijo!!!!!!

Zdaj pa moram skuhat kavo za naše delavce. Se javim še kaj zvečer.

LP CIPRESKA :nosecka:

LONA13 -> JULY (18.6.2005 18:22:24)

ful si pridna :bravo::bravo::bravo:

Jest bom pa jutr pojstlco za tamalčka sestavla in prpravla.

Pol naslednji teden bom pa sam še uživala, sem si par dobrih kriminalk sposodla in lepo na ležalnik in v senčko.

Se pišemo!

malika -> JULY (18.6.2005 19:56:56)

Ojla vse!
jaz pa sem bila danes pridna in sem nakupila pleničke in vso kozmetiko, ki jo potrebujem in ker sem malo delala na zalogo sem v DMju pustila 17.000 sit :ups::ups::ups:

No saj niti nisem kupila tako malo:
-4x pleničke(2x 2-5 kg) in (2x3-6 kg)
-1x hlačne pleničke za večjega
-2x mandljevo olje
-1x olivno olje(sv. drago)
-1x hladilna krema za rito(Bubchen)
-1x šampon
-1x mleko za telo

Pa še nekaj drobnarij za mamo za bolnico:
-gel za tuširanje, mleko za po tuširanju, japonke, balzam za ustnice

in to je to; no hvalabogu sem imela še 15% popusta, tako da sem plačala vsega skupaj 15.000 sit

Tak, zdaj pa grem res lahko rodit, ker imam že čisto vse!

CIPRESA -> JULY (18.6.2005 21:01:00)

Malika a mandljevo pa olivno olje pa mleko za telo pa šampon a to maš zase?????? A je to že za dojenčka??

Kaj pa ko se bodo naše bebike prvič kopale a tudi uporabimo šampon pa milo pa... Katero je najboljše???

Mal mi še predlagejte kaj je potrebno še za našo bebiko za kozmetiko kupit??? Cunjce pa pleniočke imamo kozmetike pa še ne????

PBJ -> JULY (18.6.2005 21:36:02)

MALIKA, a v DM-u si kupila japonke...jaz bi tud ene rabla. Koliko si dala zanje in so vredu???

LP

Talči -> JULY (18.6.2005 21:40:08)

Halo,
da se še jaz javim.
Midva sva danes uživala dan v dvoje... mož je šel zjutraj v trgovino in pripravil kraljevski zajtrk, potem sva šla v OBI po polivinile, da vse pokrijeva, ko bodo prišli menjavat okna (v petek pridejo!!!), potem k mojim staršem na parcelo - pogledat kaj je novega. Potem k njemu v službo - je šel nekaj iskat, pa nazaj na parcelo, kjer sem se jaz sončila, on pa je vrtel lopato, potem v trgovino po material za hrano - in je spet kuhal on. Danes smo imeli GALA ŽAR - čevapčiče in ražnjiče in veliiiiiko skledo solate. Pa celi dan sem pila kot kamela, ker je bilo tako vroče.
Zdaj pa imam noge skoraj nad glavo, tako me bolijo... si je moj :love: zaželel še sprehod, pa ne vem, če bom sposobna.
Joj, kak je fajn, ko je z mano doma...
Komaj čakam v ponedelje, ko grem spet pogledat :duda: (upam, da bo vsaj kratek UZ) - mi bo pa G verjetno spet rekel, da imam preveč kil.
Naslednji vikend pa bomo prali, likali, pospravljali.. JUHU, se že veselim...
Danes mi je tako dan minil. Prehitro.
Uživajte, drage moje,
pa pa
Talči

PBJ -> JULY (18.6.2005 21:45:53)

Sem si ravnokar pogledala več slikic malega Aneja(bobek), je pravi cukerček.:):)

Meceno -> JULY (18.6.2005 22:03:52)

Res so lepe slikice 9nebesa

malika -> JULY (19.6.2005 11:42:42)

Japonke sem kupila v DM in to čisto navadne-plastik fantastik, stale so 690 sit.Za po porodnišnici in za pod tuš bodo več kot super.

Mandljevo ali olivno olje rabiš na začetku za dojenčka, ker mu po vsakem umivanju namažeš z oljem gubice (zapestne, pod koleni, komolčke, med bedrci,...) in če ima zelo suho kožico-na začetku se večini vrhnja plast kože prav lušči; ga lahko kar celega namažeš s tem oljem.Je pa olivno olje skoraj 1x dražje od mandljevega. No kupila sem ga tudi zato, ker super vlaži kožo in pomaga pri elastičnosti; to bo pa kar prav prišlo zadnji mesec.Mleko pa sem kupila bolj za večjega in zame.

Za prvo kopanje pa se rabi samo eno trdo otroško milo(Johnson, Nivea, Bubchen, Bepanten,...), nobenega šampona.Mislim, da sem vas tukaj malo zmedla, ker sem tudi šampon kupila za večjega.

Katera firma je boljša pa ne zman svetovat. Jaz sem pri prvem dobesedno eksperimenitrala od nacenejšega do najdražjega, pa je bilo vse OK-mislim glede kože. Drugače pa rada kupim Johnsons in Bubchen. Sta malo dražja od ostalih,lepo dišita, pa tudi koža je potem mehkejša. Tudi kremico za ritko sem kupila kar od Bubchen, ker sem pač kar tam nakupovala, drugače priporočam tudi lekarniško lamprehtovo mazilo(v Mb je Babyval).Je pa zelo vredu tudi Dm-jeva kozmetika Baby love, ampak meni ne diši najbolj, zato je skoraj nikoli ne kupim. Obvezno pa kupujem njihove "čistilne" robčke za ritko, so cenovno ugodni in ne dražijo, pa še mastni niso tako kot pampers in nivea.

Ja pa vate si kar precej nabavite, ker se na začetku umiva samo z vatico, šele nato s krpicami in rokavicami.

ja, pa vzela sem tudi en instant čajek komarček, za vsak slučaj krceč, da bo pomoč takoj pri roki,čeprav prvi ni hotel do 6 meseca pit po flaši.

Če katero še kaj zanima, pa sem tukaj.

Lp

Stran: [1]