Moderček???? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sarči -> Moderček???? (18.6.2005 10:49:18)

A je res,da naj se ne bi nosilo moderčka,ki ima kost,dokler se doji???
Rada bi se že enkrat rešla teh modercov za dojenje in imela navadne!
A lahko???:zmeden2:

pravljica -> Moderček???? (18.6.2005 10:51:57)

pri meni je bilo to ok...dojila sem 2 leti...na začetku sem imela 1 moderc za dojenje, ki mi je šel zelo na živce in sem ga hitro zamenjala za takšnega s kostjo...ni blo nobene razlike - glede dojenja

Anonimen -> Moderček???? (18.6.2005 10:52:00)

Baje je bolje če ne.

.ču -> Moderček???? (18.6.2005 10:54:01)

OJ!
Jes sm nosila vse po vrst,s kostjo al pa brez,....
ker moje bogastvo v tem delu ni ravno obilno dostkrat kosti tud vn poberem,ker me motjo in mi grejo na živce,...sej v bistvu pr men nimajo kej gor držat,na žalost:(:)

Lp:rozica:

KIRA -> Moderček???? (18.6.2005 10:59:36)

men so pa kosti v modrcih že drgač zlo neprijetne, prav tiščijo me, pa mam vse rdečo. pa sem si modrce za dojenje kupla take, da so bombažni, pa mičken elastični - v glavnem nič ne tiščijo in nič. je pa res, da ne podpirajo tako dobro (že zato, ker imam že drgač mal večjo številko).

Anonimen -> Moderček???? (18.6.2005 11:02:30)

Modrc s kostjo tišči ko nastaja mleko(no vsaj mene je)
sem imela navadne bele bombažne,pa še najboljš se počutim

BlankaT -> Moderček???? (18.6.2005 11:57:32)

Jaz sem pri prvem :duda: nosila modrčke s kostjo in brez in ni bilo nobene razlike, pravzaprav sem imela toliko mleka, da bi lahko dva dojila. Sicer pa so zame modčki s kostjo zakon :bravo::bravo::bravo::bravo:, ker imam že tako velike in mi tako da kost vsaj malo opore. Sedaj v nosečnosti, pa mi še samo kipijo in si sploh ne znam predstavljati modrčka brez kosti.

Sicer pa Sarči jaz pravim nosi kar ti paše, ker če imaš mleko ga zaradi kosti sigurno ne boš izgubila.

Lp, Blanka :nosecka:

sarči -> Moderček???? (18.6.2005 12:51:16)

Hvala vsem za odgovore,bom probala s kostjo,pa bomo vidli kaj bo ratalo!

Stran: [1]