blaža -> RE: Stres in nosečnost (23.11.2009 14:51:49)
|
Ja in kaj lahko nosečnica nardi, če je pod stresom??? Sigurno se vsaka zaveda da to škodi njenemu otročku, ampak včasih pride do spleta okoliščin, ko si pač ne more pomagat. dvomim, pa da tako osveščane kaj pripomore k temu, da bi se mamice pač malo manj sekirale in bile manj pod stresom. Prvo nosečnost sem bila zelo veliko pod stresom. Mi delodajalka ni dala 4 plač in dveh regresov, nato me je celo obtožla, da sem kradla, samo, da mi ne bi dala plač in želela, da to pokompenziramo. nato sem bila prisijena it v tožbo, da se operem krivde, in sem se celo nosečnost vlačla po sodiščih, v osmem mesecu nosečnosti sem bila pri kriminalistih, da so zadevo raziskali. sem jim jasno povedala, da če me bojo gnjavli, da bom kar tam na parketu rodila. še za kilo sadja nisem imela, slabosti pa take, da sem bla skozi na infuziji. pa še v podnajemu smo bli. ful sem se sekirala kako bo z otrokom, ker sem bla pod stresom. na srečo je vse ok. je že priden prvošolček, zelo bister in dobrega zdravja. Pa sem rekla, da ko se vse skupaj konča, ko dobim denar, da bom nekaj za otroka kupla. in na koncu ji niso meli kje za vzet, ker je bla vsem živim dolžna, davčni, inšpektoratu za delo, ... tako, da so mi ostali samo dolgovi za odvetnika. Se opravičujem, ma ne vidim smisla tega, da se o tem piše. vsaka mamica želi svojemu otroku le najboljše in seveda eno lepo brezkrbno nosečnost.
|
|
|
|