|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:13:15   
Anonimen
Dobro jutro!
:kava: že za mano,sedim v službi in dolgovezim po RR -
prosim za nasvet - moj dragi drug teden v petek praznuje RD in sem se enkrat zagovorila da mu bom spekla jagodno torto-saj veste sezona jagod we :love: jagode. Nikoli še nisem pacala :) torte in ne vem kako bo s časom, me služba baše, jaz bi ga pa vseeno presenetla - a ma katera kak enostaven recept ??? Sem neki gledala v eni reviji recept pa se mi zdi da sem :)- trot, ki nič ne šteka. Najraje bi dala 5.jurjev in bi jo kar naročila, pa še z napisem bi se drugi matral.
Sej ga mam rada, ampak tok spet ne da bi se mučla :hudicek:
Pa še mala mi je skoz pod nogami.
Drugač pa nič ne kaže na sonce danes :(
Nekaj čist mem te teme - a je katera že uporabljala kontracepcijske obliže (jaz zaradi zdravja ne smem jest tablet)?
Lep dan!
Tassy
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:25:21   
Anonimen
Jutroooo!!
Jest bom tud čist mimo teme.
Sem besna ko:hudicek::hudicek:razočarana,živčna kar slabo mi je:((:grrr::grrr:
Moja najmlajša je pridelala dva popravca.
Že nekaj dni iščemo 100 na uro inštruktorje za matematiko...vsi so dragi kot žafran:((Teden inštrukcij nas bo koštalo 60 tisočakov-kje naj jih poberem:((
Druzga bo pa v jeseni:grrr:pa bo poletne počitnice cele zašila:grrr::grrr::grrr:
Kaj sem res tako leva mama?:zmeden2:pogorela na celi črti.:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:27:13   
smrka
najbolj enostaven recept je: kupi v trgovini biskvit za torto, konzervo jagod in slag peno. Biskvit namocis majcken z mlekom, gor polozis jagode pa slag peno (ali puding) in potem dekoriras naprej po svoje.
ha, ful dobr :):kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:29:46   
smrka
Neva zdaj je prepozno ko so popravci tukaj.. morala bi ko si sla na govorilne ure biti bolj stroga do hcere in ji pomagat s svojo pomocjo ali pomocjo koga drugega. Zdaj je pa najboljse da se tamala prime v roke in si sama poisce instrukcije in se uci.. pa naj ji bo to v poduk za naslednje leto da nebo imela unicenih pocitnic.
smrka:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:32:29   
Anonimen
Saj sem čepela na govorilnih.
Za matematiko je rekel prfoks,da bo že ,da ni nobene krize:grrr:pol pa ji da popravni.
Za angleščino pa smo vedeli in je imela inštrukcije..samo šele proti koncu pouka....upanje je bilo da spravi vsaj na dvojko,pa akcija ni uspela:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:40:19   
Anonimen
Ajoj Neva6 popravci grrrrrrrrrr....poznam to.....
nikol ne bom pozabla 2.letnika srednje šole ko sem si jo pridelala...matematiko...pa ne da sem zabita,malo manj sem dojemljiva,pa profesorica nas je zmerjala s kokošmi,....pa sem v celem šolskem letu imela samo 1!!!pozitivno,pol pa same šute in sem šele v 2.roku naredila to zarukano matematiko imela zafurane počitnice...sem mogla(pod prisilo)delat v eni oštariji...učila pa me je soseda...
Ni najboljši tisti inštruktor ki je drag...najbolje je da hčerki pomaga kolegica ki ima boljšo oceno ali pa kakšna študentka višjega letnika...prvo se more pa sama zavedat da brez šole nisi nič...in mora pozitivno razmišljat da bo naredila....s tem ko mi je moja mami govorila da ne bo nič iz mene sem bila še bolj na tleh in komaj sem zmogla (v 1.letniku angleščina, v 2.matemnatika), pol sem se pa sama zavedala in v 3.in 4.letniku izdelala z boljšim uspehom!
NISI SLABA MAMA!!!! vsaki se to lahko zgodi...
vse bo okkkk boš videla!
Veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:40:50   
Anonimen
Ja, smrka ima prav. to je najbolj easy varianta. Jagode in smetano lahko skup zmešaš v maso, pa dodaš še kapljico rumčka, ravno za okus. Pol pa biskvit , masa, biskvit, masa, biskvit, pa maso še čez premažeš, na vrhu pa okrasiš s svežimi jagodami.

To je to. Brez matranja!

Neva hmm zate pa žal nimam pametnega nasveta so pa res teli inštruktorji pasje dragi.

bo pa mogoče mal kpameti prišla, ker bo imela cele počitnice zafurane. Škoda, ker grejo tebi tudi živci, ne samo njej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:41:32   
Anonimen
Še neki za torto. Najboljša je rastlinska smetana, ki ni sladkana, k bodo itak jagode vse posladkale!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:46:48   
wawa
Neva ti saj veš da ima popravce.....jaz sem se lansko leto ko :hudicek: matrala z fantovo sestrično da sem jo matematiko za popravca naučila (srednja šola), je naredila z 4i sem si mislila uf kok fajn, no in 31.8.2004, se okorajži in pove mamici, da bo ponavljala letnik ker je imela poleg matematike še popravca iz nemščine za katerega niti ni povedala....................halo, jaz nimam pojma kaj bi naredila v takem primeru, no in je ponavljala...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:53:06   
Anonimen
wawa jaz bi jo dala iz kože. Eno je, če ne naredi ampak da ti za to sploh ne pove. :grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:56:37   
Anonimen
No na srečo naša nič ne skriva...ve,da bomo vse zvedeli,pa da bo hudo,če kaj prikrije.
Štos je v tem,da profesorji samo lepo govorijo o njej imajo jo radi..nobenih neupravičenih.Razrednik je rekel,da je ena redkih,ki hodi v šolo resno in da je pravšnja za ta poklic.Lepo vzgojena olikana....Pa kaj ko pri ocenah to ne pomaga.
Vsi najlepše popravni pa so le.:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čveke kje ste?
18.6.2005 10:57:52   
Anonimen
wawa to pa je - hudo - na kateri šoli pa je imela nemščino? a na turistični?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Čveke kje ste?
18.6.2005 11:01:22   
wawa
Ekonomska ali komercialna, ne vem kako se reče, v Kranju......

Neva a si slučajno preverila kako jim kaj tale za matematiko zadevo razlaga, mogoče pa samo ne razume??? Veliko je profesorjev matematike ki nimajo pojma o razlagah in smiselnem prikazu.....lahko pa da dela premalo vaj?? Če jim jih profesor da???? Matematika je precej smotana, če ti nekdo ne zna razložiti in ti da za doma naloge, ki jih zato ker jih v šoli nisi razumel itak ne znaš rešiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čveke kje ste?
18.6.2005 11:09:41   
Anonimen
Mislim,da je res odvisno od profesorja,če pa vseh 26 v razredu piše cvek kontrolko:zmeden:in to ne enkrat.
Res je pravi,da ne razume in bi potrebovala individualno razlago,kar pa v taki množici učencev ni možno.
Je pa porazno..od 26 učencev je samo pet pozitivno izdelalo razred vsi ostali ali imajo po dva do tri popravne in nekatrei celo po osem šusov:zmeden2:
seveda...učitelj razlaga in ga ne briga,če kdo posluša lai pa klepeta in razgraja..on odpredava uro in konec.Nastrdajo pa zraven tudi ostali,ki bi si želeli kaj naučit pa jim ta možnost kot posameznikom nidana zaradi razgrajajoče večina:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Čveke kje ste?
18.6.2005 11:11:01   
tinatona
Kam pa hodi v šolo?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Čveke kje ste?
18.6.2005 11:14:21   
Anonimen
Za gostinskega tehnika v srednjo gostinsko v Izoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:03:48   
Anonimen
A ni za nemščino na kranjski ekonomski ena krava?
Jaz jo pa po eni strani razumem, tamalo. Verjetno ni upala povedati za dva popravca, ker se ji je že eden zdel za tastare grozno! Pa si je mislila, da bo neščino zmiogla, brez da bi povedala. Ampak se ni sešlo... Mater, to je res lahko huda stvar, tale šola.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:17:26   
Anonimen
Meni je tud nekam hudo znano tole s popravci....
V srednji soli sem imela neznanske probleme s 4-mi predmeti (nem, ang, kem, mat).
Pa sem v vseh 4 letih fasala samo enega popravca. In to iz angleščine. Hvala bogu, pa sem ga naredila v prvem letniku.

Neva...ne se preveč sekirat. Stoj ji obstrani, podpiraj jo.... verjemi, da se že sama dovolj sekira.
Nič hudega ni če je fasala popravca. Se bo pač zdej naučila pa bo. Sploh če bo imela inštrukcije.

Jaz sem imela v družini največje probleme z angleščino. Brat in sestra sta zdelovala s 3 ali 4....
zdaj na faksu sem pa jaz edina, ki se znam zmenit po telefonu v angleščini,. In sem tudi v razredu (iz SŠ) ene izmed redkih ki berem knjige v angleščini.

Meni je očitno tale popravc kar koristil:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:18:43   
wawa
Ja saj pomoje je tudi nekaj takega, pa vedela je da potem nebi smela iti z njimi namorje, pa da bi ji mami celo poletje težila, če bi šla kam ven......to vse drži, ampak vseeno bi se mogoče morala probat pogovort, čeprav moram reči da njena mami ni najbolj zgled razumevajočih staršev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:22:43   
Anonimen
Upam,da bo naredila-odločena je da jih bo..sedaj je odvisno od nje.Pa šola za naslednje leto za nas iz za njo..takoj ko bo zagustilo bo potrebna inštrukcij.
Hecno je,da angleščina ji ne gre italijanščino pa ima pet in sošolci jo prosijo za pomoč.
Vem,da se sekira,ne pritiskam nanjo le to jo prosim naj se potrudi,da ne bo ponavljala...škoda izgubit eno leto.Tragedija pa vseeno ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:33:25   
Anonimen
Neva, angleščina in italjanščina sta popolnoma različni tko ju nima smisla primerjat. Tut nemščina in angleščina, pa k sta si zlo podobni še ne pomeni, da ti gresta obe dobro ali obe slabo.

Kaj pa so delali pri matematiki?

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:38:36   
Anonimen
:ups::ups:Ne vem...jaz imam čez vse ostale predmete,matematike ne ker jo sovražim:ups:to majo drugi na skrbi.
No ja letos sem ji prepustila,nisem visela tolk nad njo,sem že v osnovniposlušal,da ne bo nikoli samostojna,če ji bom med učenjem preveč za vratom...da mora postat samostojna...no pa sem letos popustila.:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:46:51   
Anonimen
Če kaj rabi za matematiko, lohk pove. Upam, da bom znala :ups: Ker neki letošnje snovi tut jst ne štekam najbolj, sam mam vseen 4:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:48:09   
Anonimen
Bom dala u album, kako sem bivši sošolki matematiko razlagala prek compa :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Čveke kje ste?
18.6.2005 12:59:25   
wawa
Neva6 ne :(( to je tudi eden izmed načinov kako postaneš samostojen in prevzameš posledice svojih dejanj...........če se bo iz tega kaj naučila in mogoče drugo leto prej povedala da snovi ne razume in koga prosila da ji razloži.........je to samo dobro da se je tako zgodilo..........ne more vedno mami namesto nje misliti, če ne sedaj bi ji pa kasneje zaškripalo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?