Nattasha -> RE: Februarke 2010 - 2. del (10.1.2010 22:49:13)
|
Čer! Jaz pa sem se končno spravila prat cunjice, tako da se še zadnja runda suši, potem pa vse lepo speglam in upam, da bo previjalna do takrat tukaj, da še lepo pospravim v predale. Da ne bo spet po škatlah ležalo. Drugače sem tudi naročila kozmetiko za malo in zdaj čakam, da mi jo jutri dostavijo. Sicer moram rečt, da sem se kr vrgla ven, ker sem kupila eno naravno varianto, pa je malo dražja. Ampak sem si rekla, da če na sebi nisem šparala, pa si v L'occitanu kupovala, pa take in onakve kremice, pa Eucerine in Vichije, ki tudi niso bili poceni, bom pač zdaj reskirala za malo:))) Pa itak je užitek take stvari kupovat;)) Sva pa ta vikend res bla vsak dan v najinem novem stanovanju. Zdaj nama morajo samo še prebelit, pa generalno očistit, pa neke malenkosti zakitat, potem pa je primo predaja konec in lahko začnem selit;) Kuhinjo sicer dobim ravno v tednu, ko naj bi imela rok. Ampak upam, da bo ali kuhinja prej ali pa mala kasneje:)))) Bomo vidli. Ni pa lepšega občutka, kot to, ko si enkrat res na svojem. Komaj čakam, da se res komplet preseliva. 2010 se je lepo začelo:) Papa in nočko
|
|
|
|