dskubin -> RE: Februarke 2010 - 2. del (8.1.2010 20:38:46)
|
aja1 - v Izoli tut ne pustijo modrčka in dude (vsaj niso jih). Namesto dude - joška, namesto modrčka - sušit joške na zraku [sm=zmeden.gif] Ampak so me nasrali samo v 1. Domov sem prišla s takimi ragadami, da sem se jih uspela rešit šele po 6 mesecih - ja, prav ste prebrale!!! Naval mleka sem pa dobila že drugi dan in je vse od mene teklo - tudi skoz plenice, ki sem jih imela ovite okoli. Spalnih srajc in plenic ni bilo na pretek (jah, so pač bli prazniki in pralnica ni delala, pa smo mogli met 1 srajco za 2 dneva [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley11.gif]), tko da sem hodila okoli kot klošarka, vsa flekasta in zasušena srajca, fleki vseh barv, rumeni od mleka, rdeči od krvi, pa vse zasušeno. Če se samo spomnim, mi je kar slabo. V drugo sem nesla vse s sabo, od rezervne pižame, mrežastih hlačk, vložkov, modrčka, blazinic, nastavkov za dojenje, dude - ma bognedej, da bi mi kdo poskusu kaj odrečt. Sej so ene poskušale, pa sem jih hitro ustavla [sm=smiley18.gif]. Tko da punce, postavite se zase!
|
|
|
|